i5 4690 ve GTX 960 Sistem Toplama

roshuaa

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar toplayacağım ve bu benim ilk tecrübem olacak. Bilmediğim şeyler fazla. Düşündüğüm parçalar arasında;
1- GTX 960
2- I5 4690

Bu iki parçayı şimdilik kesin düşünüyorum. Kullanan veya bilen birileri, bu parçaların eleştirisini yapabilirse mutlu olurum. Asıl konu ise PC içindeki yeni alacağım herhangi bir parçanın diğer parça ile birbirine uyumlu olduğunu nasıl öğrenebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İ5 Skylake modellerine bak. GTX 960 yerine de alman gereken kart RX 470 ve GTX 1050 Tİ modelleri. Dediğin iki parçada mimari olarak eski modeller. İşlemci olarak İ5 6600 modeli İ5 4690 modelinden biraz daha performanslı ve DDR4 destekli bir model.

Oyun testlerine baktığımda söylediklerimi yeterli buldum. Teşekkür ederim. Dediğim gibi bilgim olmadığı için yeterli hissetmiyorum kendimi. Açıkçası GTX 960'ı seçmemin bir diğer nedeni de hakkında sessiz demeleri. Açıkçası kullanacağım zaman fan sesi olmamasını istiyorum

GTX1050Ti veya RX470'den de aynı f/p ve sessizliği elde edebilirsiniz. İki karttan birini tercih edin, işlemci olarak da @BERWAR 'ın söylediği gibi I5 Skylake bir CPU alın.

Daha az güç tüketimi ile daha fazla performans, yeni nesil teknolojilere destek vermesi, daha az ısınma, daha stabil performans ve daha bir sürü artısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…