i5 4690 ve Msi gtx 970 tabanlı sistem dengeli olmuş mu ?

Deep3nough

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden sistem toplama konularını kapatıyorsunuz, bizim fikirlerimiz de önemli diye yakınan arkadaşlar gelmeden ben size yardımcı olayım hemen. Sisteminiz dengeli güzel bir sistem olmuş. Yalnız işlemci uyumu için BIOS güncellemesi gerekebilir. Tavsiyem H97 yonga setli bir anakart seçmeniz. Bu arada hayal kurmuyorsunuzdur umarım. Sistemi ne zaman alacaksınız?

Ban ve çeşitli sebeplerden bir süre aktif değildim cevap veremedim kusura bakmayın . Öncelikle hayal değil . 3-4 Aralık gibi alıcam sistemi , ayrıyetten sistemi neredeyse baştan aşşağı değiştirdim (Nedeni ise okadar para verip tam verim alamamak birazcık canımı sıktı ve kararımı değiştirdim) İşlemci olarak g3258 beni büyüledi ve bütçe olarak çok daha cazip olduğu için şimdilik işlemciden kısıp diğer herşeyi en üstte tutmaya çalıştım ve ortaya böyle birşey çıktı ;

Ekran kartını başka yerden alarak 200 tl daha kurtarıcam ve 200 tl ile işlemciyi alıcam. Geri kalanlada mouse , klavye ıvır zıvır almayı planlıyorum . Umarım stok problemi yaşamam. Temin ettiğimde fotoğraf atıcam. Herşey için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 22.png
    44,6 KB · Görüntüleme: 299
Ankarti yukselt bence. Gtx 970 i MSI al hem daha iyi kart hemde 150 tl cebinde kalir. Artan 150 Tl ile de anakrti yukseltirsin.

Vatan yılbaşı indirimi yaparda belki işlemciyi o sayede i5 4690k ya yükseltirim umuduyla yılbaşı indirimlerini (olursa) beklemeye karar verdim. O yüzden ancak 20 gün sonra alabilirim ve fotoğraf ekleyebilirim . Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…