İ5 4690 vs İ5 4690K

Aerosol34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSİ H97 gaming 3 alacağım derken, stok da olmadığı için mecbur MSİ Z97 gaming 3 aldım, bu ay sonu itibari ile bir işlemci ve SSD alacağım.

İşlemci Konusunda;
  1. İntel Core İ5 4690
  2. İntel Core i5 4690K arasında kaldım, overclock yapan birisi değilim, hangisini tercih etmeliyim uzun vade de hangisi daha iyi olur?
SSD Konusunda da Samsung EVO 120 GB tercih edeceğim,ayrıca sizce bu iki parçayı nereden alayım vatan aşırı pahalı satıyor sinerji veya eksen gayet iyi satış sonrası hizmet falan nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle 4690K almalısın. Tek tuşla overclock imkanını kaçırırsın yoksa. Bunu yapabilmen için overclock yapan birisi olman da gerekmez.

Dostum i5 4690K al bence. Overclock yapmazsın istersen, yapacaksın diye bir zorunluluk yok fakat isteğine bağlı olarak yapabilme ihtimalin olur en azından ki anakartın da buna müsait. Alınca yapma, 2 sene sonra yaparsın, 1 sene sonra yaparsın ama yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…