Satılık i5 4690K - 16GB DDR3 RAM - MSI H97 GAMING 3

Şuan ki dönemde emsal fiyata daha iyi performansta bu 3 parça sıfır olarak alınabiliyor. Fiyatı güncellemeniz satışınızı kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum amacım baltalamak değil sadece bilgilendirme.

SATILDI.

Son düzenleme:
Değerinin %20-30 kadarına kadar kayıp yaşarsınız. Satın alacak kişi de buradaki %30 uygunluğundan dolayı satın alır. Zaten ikinci el almanın mantığı budur.
Fiyatı biraz daha aşağı çekebilirsiniz. Yada sistemi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, haklı olabilirsiniz ancak aciliyetim olmadığından ve zarar etmek istemediğim için ben bu fiyatlar üzerinden devam etmeyi düşünüyorum. Sonuç olarak piyasanın üzerinde bir fiyatlandırma yapmadım, ederi neyse onu yazdım. Yine de tekrar teşekkürler..

Temiz kullanılmış, elinde güzel bir ekran kartı olup hepsini 1750 TL'ye mal etmek isteyenler için güzel. Hayırlı satışlar, 1500'e düşürmeniz tavsiye edilir.
Ciddi alıcılar çıkarsa pazarlık düşünülebilir, yorumunuz için teşekkür ederim.

Selamlar, ciddi alıcıyım; en kısa zamanda dönerseniz sevinirim.
Merhaba, ilan üzerinde iletişim bilgilerim yazıyor. Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Güncelleme: RGB soğutucular ve 1 adet Ram satıldı, fiyat ona göre güncellenmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…