i5 4690K ekran kartı önerisi

"Ben işlemci ve ekran kartı darboğazı olmayan sistem istiyorum" dememiş konu sahibi. Teknik olarak böyle bir sınır yok.

O arkadaş böyle bir şey söylemedi diye darboğaz yapan bir kartı öne atmanın da mantığı yok hocam ben RX 580 önerdim ama emin değilim şahsen arkadaşın kendi araştırıp alması daha önemli.

Burda İ5 4690K ekran kartı önerisi deniyor, demek ki bu işlemcinin yanına darboğaz yapmayacak bir ekran kartı istiyor arkadaş, bunu anlamanın neresi zor ?
GTX 1070 darboğaz yapıyor bu arada.

O arkadaş böyle bir şey söylemedi diye darboğaz yapan bir kartı öne atmanın da mantığı yok hocam. Ben RX 580 önerdim ama emin değilim şahsen arkadaşın kendi araştırıp alması daha önemli.
Üstteki mesajımı düzenledim onu da okuyun lütfen. Herkes donanımlardan anlamak zorunda değil. Konu sahibi belki bu tip yorumlardan dolayı "her işlemcinin takılabileceği maksimum kart vardır, onun üstü çalışmaz" diye öğrenmiş olabilir. Ben doğrusunu yazayım da yorumlamak ona kalsın. Detay verirse konuya ona göre yazarım.

@Letsplaygwent Siz de okuyun lütfen.

"Ben işlemci ve ekran kartı darboğazı olmayan sistem istiyorum" dememiş konu sahibi. Teknik olarak böyle bir sınır yok.
Bu argümanınıza katılıyorum evet böyle bir sınır yok ama alacak kişinin ne mantıkla yazdığı aşağı yukarı bellidir. İlla her şeyi ince ince yazmaya gerek yoktur diye düşünüyorum.
Konu kirlenmesin diye cevap vermeyecektim, mesajınızı düzenleyince yazma gereği duydum.

Tavsiyem RX 580 almanızdan yana. i5 4570'le RX 570'i kullandım bazı oyunlarda %1-2'lik dar boğaz yapıyordu. i5 4690K bu karta tam yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…