i5-4690K GTX 1650S Warzone FPS düşmesi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Benim sistemimde doğru düzgün Warzone oynayamıyorum. Ne yaparsam çözümü ne olabilir?
i5-4690K.
16 GB DDR3 1333MHz RAM.
GTX 1650 Super 4 GB.
Samsung 860 QVO 1TB SSD.

Bellek frekansın ve işlemcin düşük. 3000 MHz 2 x 8 DDR4 RAM, yeni işlemci ve anakart alman lazım.

Bu oyun RAM olarak çok yüksek gereksinme ihtiyaç duyuyor maalesef.

i5 4690K'dan bahsediyoruz.
Ee? Eski bir işlemci. 1650S'e darboğaz yapıyor. Her i5 iyi değildir dostum. :) Güncel bir I3 eski bir I5'den kat kat daha iyidir.

İşlemciniz K serisi olduğundan OC destekliyor. Bir tık OC yaparak darboğazı azalırsınız. Lakin tamamen kurtulmaz için RAM, işlemci ve anakart değiştirmeniz gerekli.

Ee? Eski bir işlemci. 1650S'e darboğaz yapıyor. Her i5 iyi değildir dostum. :) Güncel bir I3 eski bir I5'den kat kat daha iyidir.
Öyle ama yine de 4690K zamanın iyi işlemcilerinden ve bence hala iyi.
Problem sanırım işlemcinin 4 çekirdek olması. Bir yazıda bu oyun için 4 çekirdek işlemcinin problem olduğunu okumuştum. 4 çekirdek işlemcilerde kullanım %95'in altına inmiyor ki bu da problem yaratıyor.

Aslında yeterli ama Warzone işlemciye ve RAM'e çok yük bindiren bir oyun olduğu için darboğaza sebep oluyor.

Ondan yeni nesile geçmek şart diyebilirim. :D

Ee? Eski bir işlemci. 1650S'e darboğaz yapıyor. Her i5 iyi değildir dostum. :) güncel bir ı3 eski bir i5'den kat kat daha iyidir.

İşlemciniz k serisi olduğundan OC destekliyor. Bir tık OC yaparak darboğazı azalırsınız. Lakin tamamen kurtulmaz için RAM, işlemci ve anakart değiştirmeniz gerekli.

Darboğaz yapıyor çok doğru ancak arkadaş çok ani dalgalanmaların olduğunu söylüyor bu normal değil 4690K-1650S konfigürasyonu için bence, RAM'lerden kaynaklı belki de güç kaynağı?

Dostum sistemin için kolayca alıcı bulabilirsin. 4690K hâla revaçta olan bir işlemci. Sistemini güzel bir fiyata satıp DDR4 güncel bir sistem toplama @246941 'nun dediği gibi daha mantıklı olur.

Aslında işlemcin güzel. Ama COD için yeterli gelmiyor.
Darboğaz yapıyor çok doğru ancak arkadaş çok ani dalgalanmaların olduğunu söylüyor bu normal değil 4690K-1650S konfigürasyonu için bence, RAM'lerden kaynaklı belki de güç kaynağı?
4 çekirdek işlemci bu oyuna yetmiyor maalesef. %100 CPU kullanımında aniden FPS düşüyor elbette. Oynarken dur bir dk internete giriyim, Discord açayım falan derseniz direk kitlenir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı