Gaming 3 seçme sebeplerimi, MSI Gaming 5 vs 3 konusunda açıklamıştım. Vatanda msi gtx 970 stoklarda yok görünüyor 2 gündür ama arada çeşitli mağazalarda görünüyor. Vatana gidip söylesem getirirler mi acaba? Getirmeme ihtimallerine karşı Evga düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Anakart olarak gaming serisi istiyorum sebeplerini MSI Gaming 5 vs 3 konusunda açıklamıştım. 4790 almak mantıksız geliyor sonuçta oyun sistemi olacak. Bu videoyu da bugün izlemiştim göz atmanızda fayda var.
Bence anakartı gaming 5 alın altı üstü 50-60tl. Ses kalitesi daha iyi ilerde belki sli yaparsın bilemezsin 50tl yüzünden ilerde 500 liraya patlayabilir, sen en iyisi 50tl fazladan ver.
2800 olan bütçemden buralara kadar geldiğim için daha iyisini alma lüksüm yok. Gaming 3 ile 5 arasında fark edilir bir ses kalitesi olacağına inanmıyorum. Sli düşünmüyorum zaten 1080pde kullanacağım için gerek olmaz 2-3 yıl herhalde.
İlerde ne yapacağın hiç belli olmaz tabi senin fikrin ama ben olsam gaming 5 alırdım rahatıma bakardım. Ve gözle görülür bir ses farkı vardır oda kapisitörlerden kaynaklanıyor gaming 5de daha kaliteli.