Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 25 Eylül 2020 #11 500 Wolt değil, Watt. Ayrıca bu değer yerine marka ve modelini belirtin. Tahmin gücümle o kasada ne marka ve model olduğunu bilemiyorum.
500 Wolt değil, Watt. Ayrıca bu değer yerine marka ve modelini belirtin. Tahmin gücümle o kasada ne marka ve model olduğunu bilemiyorum.
RTX 3080 Titanium Hectopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 555 Çözümler 3 Yer Nvidia'nın yanında 25 Eylül 2020 #12 Arkadaşlar 1060 3 GB RAM falan kurtarmaz yani o sistemi.
KS KS Çok Sinirli Biri Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #13 Caner Uncu dedi: 500 Wolt değil, Watt. Ayrıca bu değer yerine marka ve modelini belirtin. Tahmin gücümle o kasada ne marka ve model olduğunu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstü 2 için 500w coolermaster kasa diye belirtmiş satıcı ama 1'de bir bilgi yok. Çok Sinirli Biri dedi: Masaüstü 2 için 500w coolermaster kasa diye belirtmiş satıcı ama 1'de bir bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Sizce fiyat nasıl?
Caner Uncu dedi: 500 Wolt değil, Watt. Ayrıca bu değer yerine marka ve modelini belirtin. Tahmin gücümle o kasada ne marka ve model olduğunu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstü 2 için 500w coolermaster kasa diye belirtmiş satıcı ama 1'de bir bilgi yok. Çok Sinirli Biri dedi: Masaüstü 2 için 500w coolermaster kasa diye belirtmiş satıcı ama 1'de bir bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Sizce fiyat nasıl?
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 25 Eylül 2020 #14 Kasa Cooler-Master'ın herhangi bir modeli tamam, ama PSU'nun marka-modeli nedir? Asıl merak ettiğimiz olay bu. Ayrıca 2500 TL, eğer ki PSU sağlam bir ürünse; belirttiğiniz sistem için normal, hatta olması gerektiği gibi desem yeridir.
Kasa Cooler-Master'ın herhangi bir modeli tamam, ama PSU'nun marka-modeli nedir? Asıl merak ettiğimiz olay bu. Ayrıca 2500 TL, eğer ki PSU sağlam bir ürünse; belirttiğiniz sistem için normal, hatta olması gerektiği gibi desem yeridir.
KS KS Çok Sinirli Biri Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #15 Jonathan North dedi: Kasa Cooler-Master'ın herhangi bir modeli tamam, ama PSU'nun marka-modeli nedir? Asıl merak ettiğimiz olay bu. Genişletmek için tıkla... Belirtmemiş satıcılar.
Jonathan North dedi: Kasa Cooler-Master'ın herhangi bir modeli tamam, ama PSU'nun marka-modeli nedir? Asıl merak ettiğimiz olay bu. Genişletmek için tıkla... Belirtmemiş satıcılar.