Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 20 Haziran 2022 #31 540312 dedi: Vallahi bilmiyorum garip olmuş, ben DSR açtığımda cillop gibi görünüyordu oyunlar. Genişletmek için tıkla... AMD VSR cidden kötü. Hem bir fark yaratmıyor hemde normalde olması gerekenden fazla yük bindiriyor karta.
540312 dedi: Vallahi bilmiyorum garip olmuş, ben DSR açtığımda cillop gibi görünüyordu oyunlar. Genişletmek için tıkla... AMD VSR cidden kötü. Hem bir fark yaratmıyor hemde normalde olması gerekenden fazla yük bindiriyor karta.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 20 Haziran 2022 #32 Shahdee dedi: AMD VSR cidden kötü. Hem bir fark yaratmıyor hemde normalde olması gerekenden fazla yük bindiriyor karta. Genişletmek için tıkla... Olabilir bilmiyorum bu durumu hiç kullanmadım AMD kart.
Shahdee dedi: AMD VSR cidden kötü. Hem bir fark yaratmıyor hemde normalde olması gerekenden fazla yük bindiriyor karta. Genişletmek için tıkla... Olabilir bilmiyorum bu durumu hiç kullanmadım AMD kart.