S sürevvar Hectopat Katılım 24 Temmuz 2013 Mesajlar 565 Makaleler 1 4 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben Intel Core i5 4690K CPU alacağım ama içerisinde stok fan geliyor mu? Yeni bir fan almama gerek var mı?
Merhaba arkadaşlar ben Intel Core i5 4690K CPU alacağım ama içerisinde stok fan geliyor mu? Yeni bir fan almama gerek var mı?
Hasan Kılıç Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 458 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Bölümünde Okuyor 4 Ağustos 2014 #2 İçerisinde stok fan ile birlikte gelmektedir. Yeni bir fan almak size kalmış. Çünkü işlemcinin çarpan kilidi açık. Eğer oc yapacaksanız kesinlikle soğutucu almanızda fayda var.
İçerisinde stok fan ile birlikte gelmektedir. Yeni bir fan almak size kalmış. Çünkü işlemcinin çarpan kilidi açık. Eğer oc yapacaksanız kesinlikle soğutucu almanızda fayda var.
S sürevvar Hectopat Katılım 24 Temmuz 2013 Mesajlar 565 Makaleler 1 4 Ağustos 2014 #3 10 gün içerisinde alacağım ancak sistemi yarın toplayacağım için bir aksilik olmasın istedim teşekkür ederim.
10 gün içerisinde alacağım ancak sistemi yarın toplayacağım için bir aksilik olmasın istedim teşekkür ederim.
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 5 Ağustos 2014 #4 Geliyormuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Geliyormuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et