i5 4690K sistem toplama

Kasa içi dekorasyon önemli benim için. Önerdiğiniz kırmızı ledli sessiz fan var mıdır acaba ?

Ve son soru
DDR4 DDR3 aradaki fark nedir ?

Şu fan olabilir mesela Corsair Air Series AF120 Led Red Quiet Edition HighAirflow Fiyatı
Şimdi diğer soru DDR4 ile DDR3 arasındaki farklar:
- DDR4 daha az güç harcar (DDR4 RAMler 1,2 V, DDR3 RAMler 1,5 V güç gerektirir)
- DDR4 daha az ısınır (Skylake için)
- DDR4 daha ileriye dönüktür
- Özellikle Render ile uğraşanlar için daha uygundur
- Oyun üzerinde çok fazla etkisi yoktur ama geleceğe dönük olduğu için öneriyorum.

@Mustafa K. Gerçekten her anlamda çok yardımcı oldun hem yeni şeyler öğrenmeme hem doğru sistemi toplamama yardımcı oldun ancak senden son bir ricam 3100 liraya maksimum oyun performansı alabileceğim net bir sistem istiyorum iki farklı seçenek arasında seçim yapmak bana göre değil onu anladım gtx970 daha çok iş görür sanırım ekran kartı olarak

Evet onu farkettim 3300 lira vermişken onu da veririm olmadı senin dediğin gibi ssd çıkarıp ilerleyen zamanda bir ssd alırım okulun bitmesine son 7 ay var inşallah bir beş ay sonra para sıkıntım kalmayacak şimdi bu sistemi eksik fazla alıp ileride üzerine ekleme yapmak daha iyi olacak sanırım tabi böyle düşününce geleceğe yönelik bir sistem midir o geldi aklıma yani 6 ay sonra upgrade etmek istesem çok masraf çıkarır mı? anakart yeni teknolojileri destekliyor mu? gibi sorular geldi aklıma @Mustafa K.

Bu sistem çok ileriye dönük sayılmaz. 1. sayfada en altta önerdiğim sistem daha güncel 2. sayfada önerdiğim anakart ile birlikte çok daha iyi ve ileriye dönük bir sistem olur. 5 ay sonra ne olacak belli olmaz bence fiyatlar baya ucuzlayacak. Dolar düşerse daha da ucuzlar ama düşmese aynı kalsa bile fiyatlar düşecek çünkü yeni teknolojiler çıkıyor ve eskileri ucuzluyor. Pascal mimarili kartlar 4-5 ay sonra çıkabilir ve maxwell mimarisi eskide kalacağı için ucuzlayacak diye düşünüyorum.

Anladım teşekkür ediyorum o zaman doların ucuzlamasını en az 1 ay daha beklemek gerekir ilgin için çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun bu sayfada ki tüm sistem özelliklerini dolar ucuzladığında bir tekrar kontrol edip bütçeme uygun olan sistemi alırım teşekkür ediyorum @Mustafa K.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…