Açıkcası sessizlik benim için ikinci planda. Havalandırma konusunda sanırım z11 neo daha önde. Ayrıca içinde 5 takılı fan ile geliyor olması da bir artısı. Bu fiyat aralığında da çok seçenek yok ne yazık ki. Sanırım z11 neo alacağım. Umarım malzeme kalitesi çok kötü değildir. Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim..
tech0mer tavsiyen için teşekkür ederim. Listedeki kasa da çok hoş duruyor. (CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W) Hemen incelemelerine göz atacağım. Teşekkürler...
tech0mer kasa çok hoşuma gitti. Bu kasayı almayı düşünüyorum
. Soğutma için düşündüğüm bir kaç farklı sistem var. Hangisini önerirsiniz acaba?
-THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
-COOLER MASTER SEIDON 120V PLUS SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
- COOL MASTER HYPER 212EVO
Performans benim için sesten daha önemli. Ama sessiz olursa da hiç fena olmaz. Bu soğutmalardan hangisini seçmeliyim? Bu fiyat aralığında başka önerileri olanlar varsa yazarlarsa çok sevinirim. Son olarak bu kasa bu sistem için uyumlu mu acaba? PSU,ekran kartı için kullanılabilir alan vs. açısından yeterli mi? İlk yazdığım sistemden farklı olacağı kesin ama çok büyük farklar olmayacak. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler..