i5 4690k Sistem

beyazıt

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bu yaz bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bu konuda çok tecrübeli olduğumu söyleyemem. Bu yüzden sizlerin de fikrini almak istedim. Bu sistem için, bunu şununla değiştirmelisin yada böyle olsa daha çok performans alırsın dediğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum. Sistemi oyun için topladığımı ve bütçemin 4.000-4200 tl civarı olduğunu belirtmek isterim. Herkese teşekkürler..

Kasa: Zalman Z11 neo
İşlemci: İntel core i5 4690k
Anakart: MSI z97 Gaming 5
SSD: Kingston 240GB HyperX 3K
HDD: WD 7200 rpm 64 mb cache 1TB
Ekran kartı: MSI GTX970 GAMING 100ME yada Asus GTX970 ROG STRIX
Güç kaynağı: FRISBY COUGAR 80PLUS BRONZE 700W
RAM: CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9 Kırmızı Soğutuculu Ram

Teşekkür ederim. Kasa olarak Zalman z11 neo iyi midir? Yoksa farklı modellere mi yönelmeliyim. Kalitesi hakkında tereddütlerim var.
aklımdaki diğer kasa;

COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE MidT ATX

Bu sistem için bu kasa uygun mudur? Hangi kasayı tercih etmeliyim? Açıkcası kasaya daha fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Ancak zalman z11 neo gözüme biraz kalitesiz gözüktüğü için farklı bir arayışa girdim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son olarak genel olarak sistem uyumluluğu nasıl? Bu konuya da aydınlık getirir misiniz? Teşekkür ederim...

Bunada bir bak derim.

Dosya Ekleri

• 1_5_2015_19_23_57_Caps.png
    204,4 KB · Görüntüleme: 280
Düşündüğünüz kasa ses konusunda mükemmel denebilecek bir sessizlik sunuyor fakat bununla beraber havalandırma konusundan taviz veriyor. Kasanın tasarımından da anlaşılıyor bu. Rivayetlere göre konuşuyorum.

Açıkcası sessizlik benim için ikinci planda. Havalandırma konusunda sanırım z11 neo daha önde. Ayrıca içinde 5 takılı fan ile geliyor olması da bir artısı. Bu fiyat aralığında da çok seçenek yok ne yazık ki. Sanırım z11 neo alacağım. Umarım malzeme kalitesi çok kötü değildir. Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim..

tech0mer tavsiyen için teşekkür ederim. Listedeki kasa da çok hoş duruyor. (CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W) Hemen incelemelerine göz atacağım. Teşekkürler...

tech0mer kasa çok hoşuma gitti. Bu kasayı almayı düşünüyorum . Soğutma için düşündüğüm bir kaç farklı sistem var. Hangisini önerirsiniz acaba?

-THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

-COOLER MASTER SEIDON 120V PLUS SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

- COOL MASTER HYPER 212EVO

Performans benim için sesten daha önemli. Ama sessiz olursa da hiç fena olmaz. Bu soğutmalardan hangisini seçmeliyim? Bu fiyat aralığında başka önerileri olanlar varsa yazarlarsa çok sevinirim. Son olarak bu kasa bu sistem için uyumlu mu acaba? PSU,ekran kartı için kullanılabilir alan vs. açısından yeterli mi? İlk yazdığım sistemden farklı olacağı kesin ama çok büyük farklar olmayacak. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler..

Psu ve kasa sistemin için uyumlu Bende yorum yaptığım sistemi almayı düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…