İ5 4690K sistemden hangi parçaları kısmalıyım?

EmreDeniz

Hectopat
Daha fazla  

Ek olarak msi gtx 970 ile birlikte 3800 TL civarı bir fiyat oluyor bunu 3500 TL gibi bir rakama çekmek istersem nelerden kısabilirim?
O.C ilk zamanlarda yapma gereği hissetmiyorum sizce stok fanla idare edip 2-3 ay sonra sıvı soğutmaya geçsem bir problem olurmu?
Modüler güç kaynağından vazgeçmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD ve soğutucuyu sonra alırsınız. HDD olarak da Seagate öneririm.

PSU çok abartılı 600W yeterli. İşlem soğutucuyu sonra alabilirsiniz. Kasa 230T yapılabilir.

Çoğu şeyden kısılabilir neyden kısılacağı sana kalmış. 1000 Lira daha bile ucuza alınabilir bu sistem ilerde upgrade yapmayacaksan.

SSD ve soğutucuyu sonra alırsınız. HDD olarak da Seagate öneririm.
Seagate Vatan Bilgisayar yorumları biraz gözümü korkuttu(Bknz. Seagate 3.5" 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar )

PSU çok abartılı 600W yeterli. İşlem soğutucuyu sonra alabilirsiniz. Kasa 230T yapılabilir.
İlerde upgrade yapabilirim yada 2. bir ekran kartıyla sli yapabilirim biraz uzun ömürlü bir sistem düşündüm.

Anladım kasayı Corsair 230T yapabilirsin. Sıvı soğutmayı sonra alırsın sistem 3550 TL falan olur.

Kasayı direkt olarak 400R kasaya dahil 750W alın. O PSU da bronz sertifikalı. Pek fark olmaz diyebilirim. Soğutucu ve SSD çıkarın. HDD olarak WD Blue alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…