i5 4690K sisteme ekran kartı önerisi

Teşekkürler, almak sorun değil fakat bu sistem de darboğaz yüzünden kafayı yememek önemli

Öneriniz için teşekkür ederim. Temiz bir RX 580 bulmak zor ve fiyatları da pahalı geliyor bana. Ek olarak, sistemim eski olduğu için sürücü sorunlarıyla karşılaşmaktan da korkuyorum.

Veya RX 480 Nitro+ 8 GB'a da bakabilirsin.

Yararlı olurmu bilemem, ama bende i7 4790k mevcut, ekran kartım rx 5600 xt 6 GB . 16 ram mevcut. Darboğaz her oyunda olmuyor, Şimdiye kadar 20 oyun civarı oyun bitirdim, 2 oyunda darboğaz gördüm .
@SEMIKAANCAKIR ın önerisi mantıklı , 1660 ti ye gerek yok , aman aman bir kart değil.

Hocam 7800x3D alacaksanız yanına alacağınız kart çok iyi olmalı ki verim alabilesiniz.
Ben sizin yerinizde olsam 7800x3D yerine daha uygun işlemci alıp ekran kartını daha iyi alırdım oyun için sistem topluyorsanız. Yani 7800x3D Ferrari alıyorsunuz ama Ferrariye bisiklet lastiği takıyorsunuz gibi bir şey bu.

Alacağım ekran kartı 7800x3D sistemde de geçici olacak hocam. Örnek: şu an RX 6600 aldım 2 ay bu sistemde kullandım ve 7800x3D sistem aldığımda da yılbaşına kadar da onda kullanacağım. Burada amacım her iki sistemde de idare edecek mantıklı bir ekran kartı arıyorum kısaca.

Şimdi anladım hocam kusura bakmayın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…