i5 4690K Soğutucu Önerisi

• Konuyu başlatan sticky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.130

sticky

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. biraz önce i5 4690K sipariş ettim. Bazı arkadaşlar bu ürüne bir soğutucu almam gerektiğini söyledi. Stok fan ile overclock yapmadan herhangi bir sorun yaşar mıyım? Çok mecburi bir durumda almam gerekiyorsa. Bana önerebileceğiniz hergün, günde 10-12 saat sorun yaşatmadan işlemcimin ısısını dengeleyecek bir fan önerirseniz çok mutlu olurum. ilginiz için teşekkürler.

Overclok ile uğraşıyor iseniz 212 Evo alın sabit değerde kullanacaksan stok soğutucu idare eder onun yerine SSD alırsın.

Saat 3 gibi arkadaşımın kredi kartı ile siparişi verdim. kendisine nakit olarak verdim ücreti. yani bir kaç hafta kadar stok soğutucu ile idare edip edemeyeceğim sorsam daha iyi olabilirdi :). bir kaç hafta sonra monitör alacağım. soğutucu olarakta önerdiğiniz 212 evo düşünüyordum. ikisini bir arada sipariş edeceğim. bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

I5 4690K alıp, O.C yapmamak, işlemciye hakaret. :) Ayrıca O.C yapsın ya da yapmasın. Stok fanla kullanmak pek de iyi olmuyor. Hem sesli, hem de çok iyi soğuttuğu söylenemez.

forumda da biraz araştırma yaptım. herkes kesinlikle soğutucu öneriyor. yarın vatan bağcılar şubesinden gidip elden satın alacağım. bilgi ve fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Birde şu video'yu izle istersen. 4670K için normal kullanımda soğutucuya gerek yok, soğutucu 4,5GHz hızına işlemci frekansını aşırttığında gerek oluyor. Sen bu değere çıkacaksan al ama çıkmayacaksan gereksiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3.5 Ghz elime gelicek. CS:GO dışında oyun oynayan bir insan değilim. sadece call of duty ve battlefield serisini oynarım. onlarda 1280x1024 benim için yeterli çözünürlük. orta ayarlarda hiç sorun yaşayacağımı düşünmüyorum overclocksuz. bilgiler için teşekkürler :) video'yu da şimdi izliyorum :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı