i5 4690K Tabanlı 3000 TL SİSTEM TAVSİYESİ

Z97 Broadwell mimarisini destekliyor ve daha yeni bir anakart

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler anakartı hala belirleyemedim.Ekran kartı olarakta r9 290 la gtx 970 arasında kalıyorum.

Z97 Broadwell mimarisini destekliyor ve daha yeni bir anakart
Pek önerilmiyor ama bu arada anakartı H81M-D alcaksınız @Doğukan Zorlu . Çünkü işlemciyi O.C etmeyeceksiniz. Yeni gördüm çıkarcaktım ama unutmuşum.

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler anakartı hala belirleyemedim.Ekran kartı olarakta r9 290 la gtx 970 arasında kalıyorum.
GTX 970'in dengi R9 290X'dir yani buda demek oluyor ki GTX 970 daha performanslı.

H97 serisi daha iyi olur overclock yapılmayacaksa GTX970 daha iyidir.

Fiyat konusu yüzünden arada kaldım tabi ki gtx970 daha iyi fakat çok fark yoksa r9 290 alayım diyorum..

Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.Bi kaç sorum daha var bu anakart hakkında pek birşey bilmiyorum bir de bu işlemci beni baya idare edermi.

Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.Bi kaç sorum daha var bu anakart hakkında pek birşey bilmiyorum bir de bu işlemci beni baya idare edermi.
İşlemci 4.nesil işlemci ve rahat olun 4-5 yıl bu sistemin açmayacağı oyun olmayacaktır. Anakartda 8.1 destekli ve iyi bir anakarttır. Sadece tek özelliği işlemciyi O.C edilmediklerinde eklenirler sepete.

Vatandaki işlemci yorumlarına baktım amd fx 8350 ile karşılaştıranlar olmuş ama bu bütçeye amd işlemci önermessiniz dimi ?

Vatandaki işlemci yorumlarına baktım amd fx 8350 ile karşılaştıranlar olmuş ama bu bütçeye amd işlemci önermessiniz dimi ?
AMD daha güncel işlemci çıkarana kadar önerilmez çünkü soketi artık öldü yani baya bi eskidi ama bu intel durmadan güncel tutmaya devam ediyor. Onun için son önerdiğim sistem ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…