Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 4 Ağustos 2014 #11 Ramleri tek kanal yerine çift kanal kullanmayı düşündünüz mü?
C Cengiz Çelik Hectopat Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 812 Yer KKTC-Guzelyurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 4 Ağustos 2014 #12 Kusura bakmayın monitör önermiştim lakin link yapıştırmamışım. Buyurun... Aoc 21.5" E2262Vw Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar Anakart ve işlemci gerçekten çok fazla olmuş. Kasa ise içi dar lakin f/p bir kasa olduğunu düşünüyorum. Lakin üstüne 50 TL ekleyip bu ikiliyi almanızı şiddetle tavsiye ederim. Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Zalman Zm600-Lx Dual Forward Serisi 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar Z97 serisinde MSI seçilmeli diye düşünüyorum ben.
Kusura bakmayın monitör önermiştim lakin link yapıştırmamışım. Buyurun... Aoc 21.5" E2262Vw Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar Anakart ve işlemci gerçekten çok fazla olmuş. Kasa ise içi dar lakin f/p bir kasa olduğunu düşünüyorum. Lakin üstüne 50 TL ekleyip bu ikiliyi almanızı şiddetle tavsiye ederim. Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Zalman Zm600-Lx Dual Forward Serisi 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar Z97 serisinde MSI seçilmeli diye düşünüyorum ben.
Zen Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #13 Çok fiyat farkı yok zaten çift ya da tek kanalda. O değiştirilir. Bir de neden zalman? Farkı nedir? Son düzenleme: 4 Ağustos 2014