İ5 4690K tabanlı sisteme kasa, güç kaynağı ve ekran kartı tavsiyesi

Cumali Adnsprlu

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum, intel tabanlı sistemlerde ekran kartı olarak sapphire r9 280x 3gb 384bit tercih etsem uyumsuzluk açısından bir sıkıntı çıkar mı?
Ayrıyetten kasa, güç kaynağı ve nvidia 2gb 256bit ekran kartı tavsiyesi de ederseniz çok iyi olur. Ancak sapphire r9 280x 3gb 384bit uyumlu derseniz onu almayı planlıyorum. Aşağidaki resim sistemin devamı bu arada arkadaşlar. Ekran kartına bütçem max 1000 TL, kasaya bütçem 250TL aşmasın geniş ve hava sirkilasyonu olursa sevinirim. Güç kaynagı kaç watt bilmiyorum 650 yeter diye düşünüyorum herhalde ancak yinede sormak istedim bu arada +80plus olursa da sevinirim.

wwwwww.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1.000 tl'ye GTX 970 bulmakta zorlanabilirsiniz. Biraz araştırıp indirim kovalamak lazım. R9 290 da alabilirsiniz o bütçeye. PSU olarak 650 watt +80 bir cihaz iş görecektir. Coler Master, Xigmatek ve Corsair gibi markaların PSU'larına bakabilirsiniz.

150TL ye Zalman z3 Plus alabilirsin. 250TL kasaya ayırdığın bütçeden 100tl yi ekran kartına ekleyip, bir 100TL de üstüne ekleyip GTX970 almalısın bence. 500W 550W 80+ sertifikalı bir PSU sana yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı