İ5 4690K ve GTX 760 sistem toplama

kavamenga

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Öncelikle Selamun Aleykum,
Yeni masaüstü bilgisayarim sunlardan olusuyor abartisiz gaming pc.
Bütce 1000€

Evet makine bu önerileriniz yorumlariniz gelismesi yada gitmesi gereken parcalar akliniza ne takildiysa hepsini rahatlikla yazin lütfen fikirlerinizle büyüyecegiz efendim.

Simdiden cok tesekkürler ilginize, alakaniza, ayirdiginiz kiymetli vaktinize...

Not: Özellikleri google tercüme ile cevirdim sacma sapan bisey olursa kusura bakmayin

Son düzenleyen: Moderatör:
Aleyküm Selam. Sistemi Almanya'dan alacaksanız sanırım. Eğer fiyatlar Türkiye'yle paralelse 2800 TL'ye(1000 €) GTX 970 bile sığdırılır. Tavsiyem daha uygun fiyatlı anakart alarak ekran kartını yükseltmeniz. Bütçe açmak için 1600 Mhz Ram tercih edilip, daha düşük bir işlemci (O.C yapamayacaksanız 4590 veya 4690) de tercih edilebilir. En azından GTX 770'i bu bütçeye sığdırabilirsiniz.

Anakartı MSI Gaming Z9 olarak değiştir. Fiyatı daha uygun ve bana göre Asus'tan daha iyi, hatta incelemesi bile yapıldı. Ekran kartını kesinlikle GTX 970 yap,1600 Mhz Ram al.

MSI Z97 GAMING 9 AC Intel Z97 So.1150 Dual Channel DDR3 ATX

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gaming 9 yaparsa GTX 970'e bütçe kalacağını sanmıyorum. Gaming 5 de yeterli olacaktır ve oldukça iyi bir anakarttır.

Bunları yaparsan tam bir oyun PC'si olur.

Oyun oynanacak bilgisayar ekran kartı üzerine inşa edilir. GTX760 olacak diyorsan o anakartın, işlemcinin ve belleklerin o sistemde ne işi var? Yukarıda arkadaşlar güzel tavsiyelerde bulunmuş. Ekran kartı olarak GTX970 seç, diğerlerini bütçene göre şekillendir. Anakart olarak MSI gaming 5 de fazlasıyla işini görecektir, hatta işini görür demek bu anakarta saygısızlık olur, fazla takılma diğerlerinin albenilerine.

Yardımlarınız ve verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim hepinize. Asus z97 deluxe nfc cok iyi bir anakart olmakla beraber kullanamıyacağım bir okadarda özelliği vardı. Kısacası sistemme çok lüks idi bu nedenle MSI z97 gaming 7 aldım umarım pişman etmez. Güc kaynağınıda be quiet 530 watt +80 Bronze olarak değiştirdim. İleride de daha yüksek bir erkrankartı takacağım inşallah.

Ve son bir soru daha. Ekrankartlarını 2 tane olarak mı kullanayım yoksa sadece en iyisini mi takiyim.

Örnek: 1. Slota GTX 980 2. Slota GTX 760
yada sadece 1. Slota GTX 980.

2 ekran kartı kullanmamın ne gibi fayladaları olur ?

Şimdiden Teşekkürler.

530 Watt be quiet! Pure Power L8 CM Modular 80+ Bronze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…