Arkadaşlar bu sistem hayali bir sistem değildir, yazın alınacak bir sistem.
Sizden istediğim öneriniz başka bir öneri var mı? Başka bir şey önerir misiniz? Gerek var mıdır? Bence yok ama yine de sorayım dedim. @Endülüs Özbay ile birlikte toplamıştık. Ben toplamıştım, o anakartı O.C için MSI Gaming 3 ile değiştirmişti. Şimdi değiştirilmesi gereken parça var mı? Yani öneri yapın
Gtx 960 icin önerilen PSU 400 watt'dir eger ileride upgrade yapmayi düsünmüyorsaniz 400-450 watt kaliteli bir güc kaynagi size yetecektir.
Ben kalitesiz bir 450 watt'lik bir güc kaynagi ile Gtx 960 Mini ekran karti iceren bir sistem kullaniyorum örnegin sorunsuz.
Paradan tasarruf etmek adina güc kaynaginin watt degerini düsürebilirsiniz.
Gtx 960 icin önerilen PSU 400 watt'dir eger ileride upgrade yapmayi düsünmüyorsaniz 400-450 watt kaliteli bir güc kaynagi size yetecektir.
Ben kalitesiz bir 450 watt'lik bir güc kaynagi ile Gtx 960 Mini ekran karti iceren bir sistem kullaniyorum örnegin sorunsuz.
Paradan tasarruf etmek adina güc kaynaginin watt degerini düsürebilirsiniz.
R9 3xx serisi fiyat olarak beni aşıcağını düşünüyorum ama çıkmadan bir şey söylemek doğru olmaz R9 3xx yaza kadar çıkarsa eğer güç tüketimi, performansı ve fiyatı'na göre değiştirebilirim ekran kartını ama Msı GTX 960'dan daha pahalı bir ekran kartı alamam ekran kartı için maks 900 TL. R9 3xx serisi ekran kartlarında 900 TL'ye Msı GTX 960 iden daha performanslı bir kart bulursam alırım.
R9 390X , R9 390 ve R9 380X bütçeni aşabilir. Ama aşağısı aşmaz gibi geliyor bana. O sorunu aşsan bile kur var. Hazirana kadar 2.20'yede düşebilir 3'ede fırlayabilir.
GTX 960 ile GTX 970 arasındaki fiyata o performans değmez yani demek istediğim GTX 960 820 TL GTX 970 1.400 TL arasındaki fiyat farkı kadar performans vermiyor.