Satılık i5-4690K ve GTX 970 Tabanlı Monitörlü Sistem

bay_pc

Megapat
Daha fazla  
Sistemin büyük çoğunluğu Vatan'dan alınmış olup, NovaPC, Amazon'dan da alınmış ürünler mevcuttur.
Vatan Faturalı Ürünler (Satın alım tarihleri yanlarında yazmaktadır)
  • Asus VN247H Monitör (06.02.2015)
  • Intel i5 4690K İşlemci (16.05.2015)
  • MSI Z97A Gaming 6 Anakart (Eski anakart iade alındı çek verildi onunla alındı. Fatura tarihi 20.07.2016)
  • Corsair CX750 (20.07.2015)
  • Cooler Master 212 EVO Soğutucu (23.04.2015. Eski sistemimde (AMD) kullandığım soğutucu. Fatura tarihine dikkat ederseniz işlemciyi almadan önce aldım. Yani işlemci stok fan ile kullanılmamıştır)
  • 2x4GB Corsair Vengeance DDR3 RAM (1'inin faturasını bulamadım. Birinin fatura tarihi 10.06.2014)

• Amazon'dan alınma ürünler (Satın alım tarihleri yanlarında yazmaktadır)
  • Sound Blaster Zx Ses Kartı (24 Kasım 2016-.com'dan alındı.)
  • Corsair Carbide 500R Beyaz Kasa ()
  • Corsair K70LUX RGB Blue Switch (Corsair RMA'ya gitti yenisi alındı. Yanında WASD Kırmızı O-Ring vereceğim bir paket)
  • NovaPC'den alınan ürünler.
  • Asus STRIX GTX970 (Faturasını bulamadım büyük ihtimalle kutusunun içinde kutuda dolabın arkasında bakıp net olarak yazacağım)

Ürünlerin fiyatını toplu yazacağım. Tekliflerinizi alabilirim. Parça satışım vardır. Fakat İşlemci-Anakart-Ekran kartı satılmadan da soğutucuyu monitörü PSU'yu vs. satmayacağım. Parçalar için de ayrıca teklif alabilirim.

Fiyatım 4.400TL'dir.

Mesaj sistemi olmadığı için direk konuya iletişim bilgisi bırakırsanız görüşebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler ürünü değerlendireceğim.

Anakart için fiyat nedir?

Kardeşim bellekler, anakart ve işlemci için fiyat alabilir miyim?
Birde nerdeyse 2 senelik işlemcinin fiyatı bana biraz yüksek geldi.

İsterseniz ben size telefon numaramı vereyim Whatsapp'tan daha detaylı konuşuruz.
0532 529 54 99

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…