i5 4690K ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Tongar

Hectopat
Daha fazla  
Bundan birkaç gün önce konu açıp yardımlarınızı almıştım fakat topladığım sistem üstünde değişiklikler yapıp son haline getirdim. Sistemle ilgili değerlendirmelerinizi ve önerilerinizi alırsam sevinirim. Satın almadan önce emin olmak istedim.

ss.png

Bundan bir kaç gün önce konu açıp yardımlarınızı almıştım fakat topladığım sistem üstünde değişiklikler yapıp son haline getirdim.Sistemle ilgili değerlendirmelerinizi ve önerilerinizi alırsam sevinirim.Satın almadan önce emin olmak istedim.
Eki Görüntüle 55971
o kasayı kullanmayın açıkcası ben tavsiye etmiyorum. onun yerine www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master Elite K280 500W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar bunu almanızı tavsiye ederim.

OC yapmayacaksanız işlemciyi i5 4690 ile değiştirebilirsiniz. Anakartı Gaming 3 yapıp kasayı Zalman Z3 Plus yaparak psu yu 600W alabilirsiniz.

Oc yapacaksanızda butceyi biraz zorlayıp Gaming 7 alın oc genie ile tüm bileşenleri overclock edip daha yüksek performans alırsınız bunu yapacaksanızda sıvı veya tower soğutucu şart..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı