ses ve oc benim için pek önemli değil msi , asus ve galax incelemelerini Türkçe bulabiliyorum fakat gigabyte nin incelemesi yok bu 3 kartla karşılaştırdığımız zaman gigabyte nin performans durumu nedir acaba merak ediyorum
oc yapmayı pek düşünmüyorum açıkçası korkuyorum . bu yüzden oc performansı pek önemli değil benim için siz bu kartımı kullanıyorsunuz ?
Hayır kullanmıyorum ama temmuzda toplayacağım sistemde Galax GTX980 alacağım. Sebebi de dediğim gibi benchmarklarda hep önde çıkıyor.
Ayrıca Galax'ın Türkçe incelemesinin linkini atarsanız sevinirim.
Açıkçası HOF yüksek O.C imkanı sunuyor. Fps açısından bahsetmiyoruz fps konusunda büyük bi fark olmaz ama 3 sene sonra 4 sene sonra bu iki kart eskimeye başlayıp performans düşmeye başlayınca HOF un verdiği O.C imkanı diğer kartlardan öne geçiriyor.
Bir de inventus sitesine hof ne zaman stoğa gelir biliyor musunuz? bu kadar soru sormamın nedeni gigabyteyle çok büyük bir performans farkı varsa stoğa gelmesini bekleyeyim hof un
Bir de inventus sitesine hof ne zaman stoğa gelir biliyor musunuz? bu kadar soru sormamın nedeni gigabyteyle çok büyük bir performans farkı varsa stoğa gelmesini bekleyeyim hof un
Hayır kullanmıyorum ama temmuzda toplayacağım sistemde Galax GTX980 alacağım. Sebebi de dediğim gibi benchmarklarda hep önde çıkıyor.
Ayrıca Galax'ın Türkçe incelemesinin linkini atarsanız sevinirim.
Galax olmadığı takdirde Gigabyte alabilirsin. Msi ın kartları da güçlüdür ama Gigabyte'ın 3 fanlı tasarımı onu bi'tık öne geçirmiş. Ayrıca Gigabyte GTX970 kullanıcısı olan heavystorm da kartı her yerde öneriyor ve memnun kaldığını belirtiyor. Yinede istersen etiketleyip deneyimleri konusunda sohbet edebilirsin onunla.
Galax olmadığı takdirde Gigabyte alabilirsin. Msi ın kartları da güçlüdür ama Gigabyte'ın 3 fanlı tasarımı onu bi'tık öne geçirmiş. Ayrıca Gigabyte GTX970 kullanıcısı olan heavystorm da kartı her yerde öneriyor ve memnun kaldığını belirtiyor. Yinede istersen etiketleyip deneyimleri konusunda sohbet edebilirsin onunla.