İ5 4690K ve GTX 970 tabanlı sistem

Kvothes

Kilopat
Kasa olarak küp kasa düşündüm.
Thermaltake Core X9 fakat ilerde custom sıvı soğutma yapabilirim o yüzden kasada sıkıntı yaşar mıyım? Kasanın alt tarafında güç kaynagı ve Harddiskleri koyarsam yer kalmıcak gibi gözüküyor.

Aklımda birde Corsair Graphite Series 780T serisi kasa var küp kasa hoşuma gidiyor fakat ilerde sıkıntı yaşamamak için ne yapmam lazım?

Anakart:
Gigabyte Gaming 5 ile Asus maximus serisi arasında gidip geliyorum tavsiyeye ihtiyacım var.

İntel i5 4690k

Ekran kartı EVGA GeForce GTX 970 SC+ ile MSI kartları arasında gidip geliyorum kararsız kaldım başka bir markanında olur.

SSD 2 adet

Harddisk 3.5 inc 3 adet

RAM Ripjaws 8GB CL9 1600MHz

Sogutucu Corsair H100i GTX

Monitör :
ViewSonic VX2770SMH 27 inç oyun ve film izlemek için

Güç kaynagı Corsair 850W

Fan arıyorum kasayı seçebilirsem ona göre alıcam. Şimdilik sadece en önemlisi kasa, anakart, ekran kartı hakkında yorumlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var yardım edin lütfen çıkmazdayım.

• Kasa: Corsair 450D öneririm. Şık ve kullanışlı bir kasa.
  • Anakart: Gigabyte Gaming 5 işinizi görecektir. MSI Gaming 6 öneririm. USB 3.1 desteği ile daha ileriye yönelik olur.
  • Ekran Kartı: Sizin kişisel tercihinize bağlı bir durum. İki kartta yakın FPS verecektir. Ben MSI öneririm.
  • İşlemci Fanı: H100i yerine Noctua D14 alabilirsin. Soğutmaları neredeyse aynıdır. 250 TL cebinde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…