N
Hero meselesini de elimdeki paraya göre karar vereceğim.VII Hero alsan kazancın olmayacak, belirteyim. Sadece üst model almış olacaksın.
Sıvı soğutmaya karşıyım, zira oyunlarda vs. vs. işlemlerde hava soğutma ile arasında bir gram fark yok. Ben senin o kadar para vermene karşıyım. Hyper 212 Evo alabilirsin.
Arkadaşın hangi soğutucuyu kullanıyordu? Voltajı vs vs paylaşırsan sevinirim4790K'nın potansiyeli daha az. 4770K diyorum. Arkadaşım MPower MAX anakartının yanına alınca değerler şoke etti
212 Evo ile tam tahmin veremem
2ci hisseyi anladım. Ama 1 ci hisseyi anlayamadımDark Rock almanı öneririm, her ne kadar Be Quiet 14cm olsa da Dark Rock %100 hızda dönerken 18,8dB ile daha sessiz bir ortam sunuyor.
İsmi Be Quiet olsa da asıl Be Quite olan Macho Rev.B. Sistem boştayken varlığını bile hissetmezsin. Çok düşük dB seviyelerine iniyor bu soğutucu.
Yani doğru bir karar vermişsin. Değişiklik yapma.
Tamamdır hocam. Parçaları aldığımda her 2 nizi etiketleyeceğim. Birde bana thermalright a takmak için fan öneriniz var mı ?Aynen öyleMacho ile devam et demeye çalıştım.
Vay beDostum sana Macho'yu önerme sebebim sessizlik olarak 2 adım önde olmasıydı.
Sen kafana göre bir fan takarsan bu avantajını yok edersin.
O soğutucu varken 2. fana kesinlikle ihtiyacın yok, kasaya hiç fan takmasan bile sıkıntı olmaz açıkçası. Bu kadar açık ve net