yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #11 Erce dedi: bu kasayı gördüm tasarımını sevmiyorum bu kasanın o yüzden tercih etmiyorum Genişletmek için tıkla... Talonun neresini sevmediniz hocam ? Bence şu anda en şık kasalardan birisi. Ama siz uzay gemisi gibi bir kasa istiyorsanız bilemem.
Erce dedi: bu kasayı gördüm tasarımını sevmiyorum bu kasanın o yüzden tercih etmiyorum Genişletmek için tıkla... Talonun neresini sevmediniz hocam ? Bence şu anda en şık kasalardan birisi. Ama siz uzay gemisi gibi bir kasa istiyorsanız bilemem.
Erce Hectopat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #12 Silinen üye dedi: Talonun neresini sevmediniz hocam ? Bence şu anda en şık kasalardan birisi. Ama siz uzay gemisi gibi bir kasa istiyorsanız bilemem. Genişletmek için tıkla... ne biliyim çok garip duruyo bu seçtiği kasa uzay mekiği gibi
Silinen üye dedi: Talonun neresini sevmediniz hocam ? Bence şu anda en şık kasalardan birisi. Ama siz uzay gemisi gibi bir kasa istiyorsanız bilemem. Genişletmek için tıkla... ne biliyim çok garip duruyo bu seçtiği kasa uzay mekiği gibi
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #13 Erce dedi: ne biliyim çok garip duruyo bu seçtiği kasa uzay mekiği gibi Genişletmek için tıkla... Türkçe kurallarına uyarsak çok daha iyi olur öncelikle. C70'in Talona hiçbir üstünlüğü yok aksine birçok eksisi var. Yinede siz bilirsiniz.
Erce dedi: ne biliyim çok garip duruyo bu seçtiği kasa uzay mekiği gibi Genişletmek için tıkla... Türkçe kurallarına uyarsak çok daha iyi olur öncelikle. C70'in Talona hiçbir üstünlüğü yok aksine birçok eksisi var. Yinede siz bilirsiniz.
Erce Hectopat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #14 benim için sıkıntı olmayacağı için sorun yok