İ5 4690K ve Powercolor R9 290X PCS+ sistem toplama

Almayı düşünmüyorum. Çünkü soğutması kötü diye düşünüyorum zaten z97 gaming 5 beni en az 4 sene götürür.
Kardeşim. Bu anakartın soğutması gayet iyidir. İkiside Z97 chipset'ine sahipler. İkiside aynı işlemcilere destek veriyor. Bence paranı boşa harcama.

Kardeşim. Bu anakartın soğutması gayet iyidir. İkiside Z97 chipset'ine sahipler. İkiside aynı işlemcilere destek veriyor. Bence paranı boşa harcama.
Olsun Z97 gaming 5 daha iyidir, bu sistem biraz acele oldu. Yoksa ben diğer parçaları alırdım.
Taksit bitsin diğer parçaları alıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş o fiyata ssd'de eklenir.

Boşuna falan değil belki z97 gaming 5 birazcık abartı olabilir ama z97 pc mate ise aşırı düşük.
MSI Türkiye Z97 PC Mate
MSI Türkiye Z97 GAMING 5
Aralarındaki özellik farkı çok fazla en basitinden usb portu daha fazla, m.2 ssd desteği var. Oyun için, ses için, internet için ayrı yazılımları var gaming serisinin yani hiç boşa para değil.
Kasadan biraz para kısabilirsen biraz daha ucuz bir kasa alarak artan parayla bir işlemci soğutucusu alabilirsin veya biraz daha para ekleyip ram'i 8 gb yapabilirsin.

Benim Z97 PC mate önermemin sebebi oyun oynayacak birisi için o anakartın fazla pahalı olması. Usb portlarına bence o kadar para verilmez. Tamam, SSD desteği olarak çok fark olabilir ama nebileyim bence çok pahalı o kart. Tabi bu benim kişisel düşüncem.

Evet biraz pahalı ama senin önerdiğin ise çok düşük orta yol olarak MSI Global Z97 GUARD-PRO bu anakart fiyatıda o kadar yüksek değil buna rağmen birçok özellik barındırıyor. Üstelik fiyatı 323 TL.

Oc yapmak istemiyorsan asus h97 pro gamer da düşünebilirsin. Ek özellikleri bayağı tatmin edici. Fiyatı düşürmüş olursun hem de ram ve ssd'yi tamamlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…