i5 4690K ve R9 290 Tabanlı Sistem Toplama

650watt ileriye dönük zaten, bugünlerde firmalar güç tüketimini düşürmeye çalışıyor.

İ5 4460
Asus H81M
Asus Gtx 970
4x2 GB Ram
1TB Hdd
Zalman ZM 500W
Zalman Z3

21.5 bir monitör alabilirsin.

Bu fiyata kat kat daha iyi bir PC toplarsınız. Hemde MSI Z97 Gaming 5, Intel i5 4690K'lı falan daha iyisini.

İ5 4460
Asus H81M
Asus Gtx 970
4x2 GB Ram
1TB Hdd
Zalman ZM 500W
Zalman Z3

21.5 bir monitör alabilirsin.
Ya adamın bütçesi 3500 TL ya kat kat daha iyisi toplanır.

Bu fiyata olacak en iyi sistem bana göre ilk sayfadaki. Daha önce de belirtmiştim, ha derseniz daha iyisi olur ki diyorsunuz, buyurun.

Corsair Carbide Spech-02, MSI Z97 Gaming5 ama fiyat artarsa Gaming 3, Sapphire R9 290, Asus VN247H, Seagate 1TB HDD, i5 4690K. Hatta ben bir PC toplayacağım yazın çok iyi bir PC olacak ama unuttum tam olarak neydi Gaming 5, Sapphire R9 290, i5 4690K Seagate 1TB HDD, Samsung 840 EVO 120GB SSD falan vardı. Alacağım kasada Corsair 450D. Ama ben ayrıyetten para biriktiriyorum işte kasayı bende Spech-02 alacaktım 450D'ye yükselticeğim falan SSD olmadı Kingston 3K alırım falan baya şey var bende biraz karışık ama bende Asus VN 247H alıcağım.

Bu şimdi benim topladığım sistemimden iyi mi? Kardeşim sana bir tavsiye kimseye yukardan bakma, sadece egoist damgası alırsın. Bir şeyde en iyi olsan bile egoistlik yapma.

Monitör yok. Bellekler, çok da oc lik değil. Arkadaşımız monitör dahil bir öneri istedi, oc ile uğraşmayacağını da söyledi. Kriter eksiğinden olmadı maalesef.

Bu şimdi benim topladığım sistemimden iyi mi? Kardeşim sana bir tavsiye kimseye yukardan bakma, sadece egoist damgası alırsın. Bir şeyde en iyi olsan bile egoistlik yapma.
Birincisi bir kişiyi tanımadan onun karakterini bilemezsiniz, ikincisi ben hayattımda hiç bir zaman egoist olmadım olmamda, kimseye yukardan bakmam ben kimim ki yukarıdan bakacağım... Ben sadece daha iyileri toplanır dedim aklımdan geçeni yazdım. Benim yazdığım kesinlikle en doğrusu diye bir şey yazmadım.

Ben de PC toplayacağım yazın ve o yazdığım sistemi toplayacağım sadece R9 290 yerine GTX 970 alacağım.

Zalman Z3 Plus iyi bir kasa fiyat bakımından ama penceresi çok küçük. Ben Corsair Carbide Spech-02 almayı düşünüyordum kararımı Corsair 450D ile değiştirdim PSU da Corsair VS650W alacağım. Zalman Z3 Plus arkadaşımda var bana tavsiye etmişti ben direkt eledim bu sadece benim fikrim yanlış anlamayın.

Eki Görüntüle 57136
Monitör yok. Bellekler, çok da oc lik değil. Arkadaşımız monitör dahil bir öneri istedi, oc ile uğraşmayacağını da söyledi. Kriter eksiğinden olmadı maalesef.
Ha doğru ya O.C. ile uğraşmayacağım yazmıştı onu unutmuşum kusura bakmayın ben onsuz sistem yazmuştım çok pardon arkadaşlar.

Ben hiç bir zaman egoist olmam demekte bir ego göstergesidir. İnsaların egoist olduğunu anlamak için onu tanıman gerekmez. Saten konuşurken egosunu gösterir.

Siz haklısınızdır, tartışmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…