i5 4690K ve R9 380 Tabanlı Sistem Toplama

ALTaiR

Hectopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhabalar. Eski bir masaüstü bilgisayara sahibim. Ve artık değiştirmenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Bugün monitörsüz ve HDD'siz bir sistem topladım Nova ve Vatan'dan. Vatan 57 lira daha düşük bir fatura çıkardı aynı sisteme. SS atacağım. Sistem hakkında tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada kasa konusunda kararsız kaldım heralde 600W PSU'lu kasa işimi görecektir, kasa önerisi de bekliyorum...

sad.jpg

i5 4690K işlemci'ye H81 değil de Z97 yonga setli bir Anakart daha makul gider. Eğer Render vs. bir işiniz yoksa Skylake toplamaya çalışın veya i5 4460 gibi bir işlemci alıp Ekran Kartını upgrade edin.
İyi sosyaller

780Ti nasıldır sanırım fiyatı hala yüksek. NVidia alırsam 780Ti düşünüyorum.
Kasa içinde teşekkürler acaba kaç fanla geliyor?

Ön'de 1
arkadada 1 ( eksoz fanı )

v2-78030-1_medium.jpg
ile geliyor

Gtx 780Ti alacaksan onun yerine Gtx970 daha iyi olur daha çok teklonoji daha yüksek performans
970 almak istemezsen piyasada daha ucuza 960 ve 950'ler var.

@Silinen üye Bilgi için teşekkürler. 970'e oldum olası mesafeliyim. Hem coil whine hemde şu 3.5 gb bellek muhabbeti sıkıntı ya.

Peki öbür sistem yerine bu sistem nasıldır arkadaşlar hem yeni nesil Skylake hem de DDR4 arada da pek bir fiyat farkı yok gibi.

Dosya Ekleri

• s.jpg
    s.jpg
    130,4 KB · Görüntüleme: 244
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı