İ İlkay sezer Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 35 6 Kasım 2020 #1 Bende ASUS bir laptop var. Laptop bu ASUS X550JX CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-GTX950M 2GB-15.6"W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sorun şu ki artık bilgisayarımı açarken bazen ASUS yazısında kalıyor. Bunun için aç kapa aç kapa yapıyorum hep tutturabilirsem sorun ne acaba? Not: 1 TB HDD vardı onun yerine SSD taktım yine de düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
Bende ASUS bir laptop var. Laptop bu ASUS X550JX CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-GTX950M 2GB-15.6"W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sorun şu ki artık bilgisayarımı açarken bazen ASUS yazısında kalıyor. Bunun için aç kapa aç kapa yapıyorum hep tutturabilirsem sorun ne acaba? Not: 1 TB HDD vardı onun yerine SSD taktım yine de düzelmedi.
TheLastKnight Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 234 Çözümler 2 6 Kasım 2020 #2 Sorun BIOS'ta olabilir tanidiginiz güvenilir bir bilgisayarciya göstermeniz lazım. Artı 0 Eksi
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 6 Kasım 2020 #3 TheLastKnight dedi: Sorun BIOS'ta olabilir tanidiginiz güvenilir bir bilgisayarciya göstermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Her sorunu bilgisayarcıya götürecekse forumu kapatalım. Artı 0 Eksi
TheLastKnight dedi: Sorun BIOS'ta olabilir tanidiginiz güvenilir bir bilgisayarciya göstermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Her sorunu bilgisayarcıya götürecekse forumu kapatalım.
KS KS İ İlkay sezer Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 35 6 Kasım 2020 #4 246941 dedi: Her sorunu bilgisayarcıya götürecekse forumu kapatalım. Genişletmek için tıkla... +++++++ Artı 0 Eksi
246941 dedi: Her sorunu bilgisayarcıya götürecekse forumu kapatalım. Genişletmek için tıkla... +++++++
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 6 Kasım 2020 #5 İşletim sisteminizi girip BIOS güncellemesi yapın. ASUS Türkiye ASUS, dizüstü bilgisayarlar, anakartlar, ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler aÄ cihazlarının olduÄu ürünlerinde kaliteden asla ödün vermeyen bir Åirkettir. www.asus.com Bataryanızı kontrol edin. Çıkarıp 40 saniye bekleyin geri takın. Diskinizin doluluk oranı kaç? Hepsi doluysa bazı dosyaları silin. Olmazsa da temiz kurulum deneyin. Artı 0 Eksi
İşletim sisteminizi girip BIOS güncellemesi yapın. ASUS Türkiye ASUS, dizüstü bilgisayarlar, anakartlar, ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler aÄ cihazlarının olduÄu ürünlerinde kaliteden asla ödün vermeyen bir Åirkettir. www.asus.com Bataryanızı kontrol edin. Çıkarıp 40 saniye bekleyin geri takın. Diskinizin doluluk oranı kaç? Hepsi doluysa bazı dosyaları silin. Olmazsa da temiz kurulum deneyin.
KS KS İ İlkay sezer Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 35 6 Kasım 2020 #6 246941 dedi: İşletim sisteminizi girip BIOS güncellemesi yapın. ASUS Türkiye ASUS, dizüstü bilgisayarlar, anakartlar, ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler aÄ cihazlarının olduÄu ürünlerinde kaliteden asla ödün vermeyen bir Åirkettir. www.asus.com Bataryanızı kontrol edin. Çıkarıp 40 saniye bekleyin geri takın. Diskinizin doluluk oranı kaç? Hepsi doluysa bazı dosyaları silin. Olmazsa da temiz kurulum deneyin Genişletmek için tıkla... BÜYÜK İHTİMAL BİOSTA SIKINTI ONU DA DENEYECEĞİM TEŞEKKÜRLER Artı 0 Eksi
246941 dedi: İşletim sisteminizi girip BIOS güncellemesi yapın. ASUS Türkiye ASUS, dizüstü bilgisayarlar, anakartlar, ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler aÄ cihazlarının olduÄu ürünlerinde kaliteden asla ödün vermeyen bir Åirkettir. www.asus.com Bataryanızı kontrol edin. Çıkarıp 40 saniye bekleyin geri takın. Diskinizin doluluk oranı kaç? Hepsi doluysa bazı dosyaları silin. Olmazsa da temiz kurulum deneyin Genişletmek için tıkla... BÜYÜK İHTİMAL BİOSTA SIKINTI ONU DA DENEYECEĞİM TEŞEKKÜRLER