E eczhasan_ Kilopat Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 33 Yer Konya, Türkiye 9 Haziran 2018 #11 24099 dedi: Sonuçlarında sıkıntı yok zaten sistem hata da vermemiş. Genişletmek için tıkla... Peki bu hata neden kaynaklanmış söyler misiniz? Dediğim gibi. ISO dosyası açarken vermişti. Halbuki temiz kurulum yapmıştım öncesinde.
24099 dedi: Sonuçlarında sıkıntı yok zaten sistem hata da vermemiş. Genişletmek için tıkla... Peki bu hata neden kaynaklanmış söyler misiniz? Dediğim gibi. ISO dosyası açarken vermişti. Halbuki temiz kurulum yapmıştım öncesinde.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 9 Haziran 2018 #12 Eğer sistemin hâlâ hata vermediyse sorun sistem dosyalarıydı.
E eczhasan_ Kilopat Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 33 Yer Konya, Türkiye 9 Haziran 2018 #13 24099 dedi: Eğer sistemin hâlâ hata vermediyse sorun sistem dosyalarıydı. Genişletmek için tıkla... Lumion çalıştırarak test ettim ve şimdilik bir sıkıntı görmedim. Eğer bir kaç gün içinde olursa tekrar yazarım burdan. Çok teşekkürler.
24099 dedi: Eğer sistemin hâlâ hata vermediyse sorun sistem dosyalarıydı. Genişletmek için tıkla... Lumion çalıştırarak test ettim ve şimdilik bir sıkıntı görmedim. Eğer bir kaç gün içinde olursa tekrar yazarım burdan. Çok teşekkürler.