i5 5200 pencere açılınca CPU kullanımı %100

Chole

Decapat
Arkadaşlar işlemcim i5 5200 2.19 GHz'de çalışıyor arka arkaya 4 pencere açılınca CPU kullanımı %100.
Sadece 4 pencere açıldığında değil örneğin Discord'da sesli konuşma sırasında arkadaşın ekran yayınını izlerken de direk %100 oluyor bu aman aman bir iş değil sizce normal mi çözümü var mı?

Hocam termal macunu yenileyin. Arkadaşın dediği gibi virüs de olması muhtemel.

hayır format atma sakın
Virüs tanımlarını güncelle virüs taraması yap.
Windows güncelleştirmelerini yükle.
Boot sector taraması yap önerdiğim program Kaspersky rescue disk.
Ya da en iyisi ben sana Windows 10 uzaktan yardım ile yardım edeyim.
Uzak bağlantı üzerinden bilgisayar sorunlarını çözme
Uzaktan yardım kodum
506589.
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4026516/windows-quick-assist-remote-connection burda denilenleri yap verdiğim kodu gir yardım edeyim
Ve Advanced System Care'a çok güvenme görev yöneticisini aç performans bölümünden bak.

Son düzenleme:
Hocam termal macunu yenileyin. Arkadaşın dediği gibi virüs de olması muhtemel.

Macunu 6 yıllık zamanı geldi evet fakat format atmayı bilmiyorum yanlış bir şey yaparsam laptop çöp olur macunu süren bilgisayarcıya attırırım.

format atma
virüs tanımlarını güncelleştir tarama yap
ve evet termal macunun ömrü dolmuş ama termal macunla ilgili sıkıntı olsaydı CPU ısınırdı
laptop ın markası ne

Muhtemel bir virüs işi gibi hocam bence tertemiz bir format zamanı gelmiş gibi.

Hocam söylediğiniz programla tarama yapacağım şimdi kontrolü size de vermek isterdim fakat kopyalandığında başıma dert açacak dosyalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…