Anılztrk Hectopat Katılım 24 Aralık 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #1 Genelde CS:GO oynuyorum ve FPS düşmesi yiyorum. Oyun oynarken arkadan Chrome falan zor açıyorum yükseltmem gereksiz mi olur?
Genelde CS:GO oynuyorum ve FPS düşmesi yiyorum. Oyun oynarken arkadan Chrome falan zor açıyorum yükseltmem gereksiz mi olur?
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #2 8e yükseltmelisin. Chrome zaten çok ram yiyor.
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #3 Anılztrk dedi: Eki Görüntüle 574714 Eki Görüntüle 574714 Genelde CS:GO oynuyorum ve FPS düşmesi yiyorum. Oyun oynarken arkadan Chrome falan zor açıyorum yükseltmem gereksiz mi olur? Genişletmek için tıkla... Eğer bu sistemle devam edecekseniz yükseltmeniz iyi olur.
Anılztrk dedi: Eki Görüntüle 574714 Eki Görüntüle 574714 Genelde CS:GO oynuyorum ve FPS düşmesi yiyorum. Oyun oynarken arkadan Chrome falan zor açıyorum yükseltmem gereksiz mi olur? Genişletmek için tıkla... Eğer bu sistemle devam edecekseniz yükseltmeniz iyi olur.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.537 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Mayıs 2020 #4 Gereksiz olmaz. Aynı frekansa sahip bir 8 GB daha takviye ile farkı kendiniz göreceksiniz. SSD yok ise düşük boyutlu bir takviye ile uçuşa geçebilir.
Gereksiz olmaz. Aynı frekansa sahip bir 8 GB daha takviye ile farkı kendiniz göreceksiniz. SSD yok ise düşük boyutlu bir takviye ile uçuşa geçebilir.
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #5 8'lik bir ram seni gayet güzel idare eder.
D Daniel Recker Hectopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 225 27 Mayıs 2020 #6 CSGO işlemci bazlı bir bir oyun olduğu için işlemcinden kaynaklanıyor olabilir. Eğer yakında zamanda PC alıcaksan idare et. Almıyacaksan RAM almak mantıklı olabilir arka plan uygulamaları için.
CSGO işlemci bazlı bir bir oyun olduğu için işlemcinden kaynaklanıyor olabilir. Eğer yakında zamanda PC alıcaksan idare et. Almıyacaksan RAM almak mantıklı olabilir arka plan uygulamaları için.
Ali Çınar Aslan Centipat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 17 Yer Konyaaltı Antalya Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2020 #7 Anılztrk dedi: Eki Görüntüle 574714 Eki Görüntüle 574714 Genelde CS:GO oynuyorum ve FPS düşmesi yiyorum. Oyun oynarken arkadan Chrome falan zor açıyorum yükseltmem gereksiz mi olur? Genişletmek için tıkla... Rica etsem CPU-Z'den RAM bilgilerini atabilir misin?
Anılztrk dedi: Eki Görüntüle 574714 Eki Görüntüle 574714 Genelde CS:GO oynuyorum ve FPS düşmesi yiyorum. Oyun oynarken arkadan Chrome falan zor açıyorum yükseltmem gereksiz mi olur? Genişletmek için tıkla... Rica etsem CPU-Z'den RAM bilgilerini atabilir misin?
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #8 Ali Çınar Aslan dedi: Rica etsem CPU-Z'den RAM bilgilerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ram bilgilerinin konuyla ne alakası var
Ali Çınar Aslan dedi: Rica etsem CPU-Z'den RAM bilgilerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ram bilgilerinin konuyla ne alakası var
Ali Çınar Aslan Centipat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 17 Yer Konyaaltı Antalya Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2020 #9 Crimson Butterfly dedi: RAM bilgilerinin konuyla ne alakası var . Genişletmek için tıkla... Yükseltme yapacaksa kaç slot RAM olduğuna ve kaç MHz RAM olduğuna bakabilmek için.
Crimson Butterfly dedi: RAM bilgilerinin konuyla ne alakası var . Genişletmek için tıkla... Yükseltme yapacaksa kaç slot RAM olduğuna ve kaç MHz RAM olduğuna bakabilmek için.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.537 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Mayıs 2020 #10 Ali Çınar Aslan dedi: Rica etsem CPU-Z'den RAM bilgilerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Entegre 1600'dür. Standart.
Ali Çınar Aslan dedi: Rica etsem CPU-Z'den RAM bilgilerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Entegre 1600'dür. Standart.