claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.733 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #11 Hangi programda peki ? BIOS ve Chipset güncelleyin güncel değil ise. Bilmiyorsanız AIDA raporu verin.
Hangi programda peki ? BIOS ve Chipset güncelleyin güncel değil ise. Bilmiyorsanız AIDA raporu verin.
headyy Megapat Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 183 21 Mayıs 2018 #12 claus dedi: Hangi programda peki ? BIOS ve Chipset güncelleyin güncel değil ise. Bilmiyorsanız AIDA raporu verin. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncellemeye çalıştım ve böyle bir hatayla karşılaştım: Ve programlar derken, herkesin kullandığı programlar discord vb. Bilgisayarı çok zorlayacak bir program olsa da yine bu değerler değişmez. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2018
claus dedi: Hangi programda peki ? BIOS ve Chipset güncelleyin güncel değil ise. Bilmiyorsanız AIDA raporu verin. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncellemeye çalıştım ve böyle bir hatayla karşılaştım: Ve programlar derken, herkesin kullandığı programlar discord vb. Bilgisayarı çok zorlayacak bir program olsa da yine bu değerler değişmez.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.733 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2018 #13 AIDA raporu paylaşın en iyisi.