emrxt Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #1 Aşağıda bilgisayarımın özelliklerini ve oyunun sistem gereksinimlerinin fotoğrafları var. Kaldırır mı? Soylerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2022
Aşağıda bilgisayarımın özelliklerini ve oyunun sistem gereksinimlerinin fotoğrafları var. Kaldırır mı? Soylerseniz sevinirim.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.271 Makaleler 3 Çözümler 197 30 Ağustos 2022 #2 Hayır. Dahili görüntü biriminin GTX 960 ile eşdeğer güce sahip olduğunu mü düşündün?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 30 Ağustos 2022 #3 ItsAllGoodman dedi: Hayır. Dahili görüntü biriminin GTX 960 ile eş değer güce sahip olduğunu mü düşündün? Genişletmek için tıkla... Sende her sistem gereksinimlerinin doğru olduğunu mu düşündün? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ItsAllGoodman dedi: Hayır. Dahili görüntü biriminin GTX 960 ile eş değer güce sahip olduğunu mü düşündün? Genişletmek için tıkla... Sende her sistem gereksinimlerinin doğru olduğunu mu düşündün? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.271 Makaleler 3 Çözümler 197 30 Ağustos 2022 #4 Hououin Kyouma dedi: Sende her sistem gereksinimlerinin doğru olduğunu mu düşündün? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FM 22'nin sistem gereksinimleri yukarıda. Nasıl bir karşılaştırma bu?
Hououin Kyouma dedi: Sende her sistem gereksinimlerinin doğru olduğunu mu düşündün? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FM 22'nin sistem gereksinimleri yukarıda. Nasıl bir karşılaştırma bu?
emrxt Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #5 ItsAllGoodman dedi: Hayır. Dahili görüntü biriminin GTX 960 ile eşdeğer güce sahip olduğunu mü düşündün? Genişletmek için tıkla... sistem gereksinimlerini çok önemsemiyorum açıkçası yoksa benim sisteme cogu oyun kaldırmaz dediği oldu ama hepsini oynamıştım emrxt dedi: sistem gereksinimlerini çok önemsemiyorum açıkçası yoksa benim sisteme cogu oyun kaldırmaz dediği oldu ama hepsini oynamıştım Genişletmek için tıkla... işlemci belki ekran kartının açığını kapatabilirmi diye düsündüm
ItsAllGoodman dedi: Hayır. Dahili görüntü biriminin GTX 960 ile eşdeğer güce sahip olduğunu mü düşündün? Genişletmek için tıkla... sistem gereksinimlerini çok önemsemiyorum açıkçası yoksa benim sisteme cogu oyun kaldırmaz dediği oldu ama hepsini oynamıştım emrxt dedi: sistem gereksinimlerini çok önemsemiyorum açıkçası yoksa benim sisteme cogu oyun kaldırmaz dediği oldu ama hepsini oynamıştım Genişletmek için tıkla... işlemci belki ekran kartının açığını kapatabilirmi diye düsündüm