erenwest Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 71 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2018 #1 i5 5200'u işlemcim, Resmi verilere göre; Turbo özelliği ile 2.70 GHz'e kadar çıkabilirken, benim işlemcim en fazla 2.19 GHz'e çıkıyor. Yardım edebilir misiniz? (Bilgisayarım 3 yıllık) Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2018
i5 5200'u işlemcim, Resmi verilere göre; Turbo özelliği ile 2.70 GHz'e kadar çıkabilirken, benim işlemcim en fazla 2.19 GHz'e çıkıyor. Yardım edebilir misiniz? (Bilgisayarım 3 yıllık)
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 6 Temmuz 2018 #2 Turbo hız ısı değerlerine göre devreye girer. Isı ve kullanım değerlerini MSI Afterburner ile ekran görüntüsü alarak ekleyebilir misin?
Turbo hız ısı değerlerine göre devreye girer. Isı ve kullanım değerlerini MSI Afterburner ile ekran görüntüsü alarak ekleyebilir misin?
erenwest Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 71 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2018 #3 Cihat Uğurlu dedi: Turbo hız ısı değerlerine göre devreye girer. Isı ve kullanım değerlerini MSI Afterburner ile ekran görüntüsü alarak ekleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler fakat 1.5 yıl önce turbo hız moduna giriyordu şimdi girmiyor.(Ekran görüntüsü aşağıda) Dosya Ekleri Adsız.png 1,9 KB · Görüntüleme: 71
Cihat Uğurlu dedi: Turbo hız ısı değerlerine göre devreye girer. Isı ve kullanım değerlerini MSI Afterburner ile ekran görüntüsü alarak ekleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler fakat 1.5 yıl önce turbo hız moduna giriyordu şimdi girmiyor.(Ekran görüntüsü aşağıda)