i5 5200U Laptopa 8 GB RAM Yeterli midir?

bgctwi

Hectopat
Sistem özelliklerim:
İşlemci: i5 5200U
Ekran Kartı: 940M
RAM: 4 GB DDR3 1600 MHz (O.C)

Arkadaşlar Fortnite, GTA 5 gibi oyunlarda aşırı derecede FPS düşüşü alıyorum. Fortnite neredeyse oynanmıyor hatta. Ben yarın 4 GB fazladan RAM taktıracağım laptopa. Sizce 8 GB RAM bu oyunlarda yeterli olur mu? Yine düşüş alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenize ve en önemlisi sistemin desteğine göre yükseltme yapmalısınız tabi. Sistem özellikleriniz belirttiğiniz oyunlara göre, özellikle RAM, düşük kalıyor.

PUBG oynuyorsanız yetmeyebilir. Çünkü oyunun optimizasyon sorunu olduğu için çoğu zaman 8 GB RAM kullanımı yapabiliyor.
Pubg 30 fps oynatıyor keyifsiz oldugu icin oynanıyorum
Bütçenize ve en önemlisi sistemin desteğine göre yükseltme yapmalısınız tabi. Sistem özellikleriniz belirttiğiniz oyunlara göre, özellikle RAM, düşük kalıyor.
8 Gb ram almak isterdim ama bütçem yetmiyor maalesef. Fortnite orta ayarlarda 50-60 alıyorum. Ram den dolayı 5snde bir 10 fps 5 fps lere iniyor
Sizce pubg dışında diğer oyunlara yeterli mi 8 gb @207061 @Orijinal adam

Pubg 30 fps oynatıyor keyifsiz oldugu icin oynanıyorum

8 Gb ram almak isterdim ama bütçem yetmiyor maalesef. Fortnite orta ayarlarda 50-60 alıyorum. Ram den dolayı 5snde bir 10 fps 5 fps lere iniyor
Sizce pubg dışında diğer oyunlara yeterli mi 8 gb @207061 @Orijinal adam

GTA için yeterli ama fortnite gelişmeye devam eden bir oyun olduğu için sizi sıkıntıya sokar

GTA için yeterli ama fortnite gelişmeye devam eden bir oyun olduğu için sizi sıkıntıya sokar
C3D2B1F1-1A5F-41EE-ABD9-D28B185EEC58.png

Emek Bilgisayar Ankara Türkiyenin Güvenilir Alışveriş Mağazası (Kuruluş 1995) | KINGSTON LV 4GB 1600Mhz DDR3L CL11 Notebook Ram KVR16LS11/4

Bu ram uygun mudur? @Orijinal adam @207061

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı