Furkan Emir Yılmaz Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 RAM 4 gb Intel i5 5200U var sanallaştırmaya çalışıyorum ama BIOS'ta sadece Memory check ve hard driver test var nasıl yapacağım ben bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
Intel i5 5200U var sanallaştırmaya çalışıyorum ama BIOS'ta sadece Memory check ve hard driver test var nasıl yapacağım ben bunu?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 22 Ocak 2024 #2 BIOS ekraninda vt-D diye secenek yok mu? Onu enabled yapacaksin.
Furkan Emir Yılmaz Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 Hououin Kyouma dedi: BIOS ekraninda vt-D diye secenek yok mu? Onu enabled yapacaksin. Genişletmek için tıkla... Eve geçince fotoğraf atayım sadece iki seçenek var. Hououin Kyouma dedi: BIOS ekraninda vt-D diye secenek yok mu? Onu enabled yapacaksin. Genişletmek için tıkla... Yok öyle birşey
Hououin Kyouma dedi: BIOS ekraninda vt-D diye secenek yok mu? Onu enabled yapacaksin. Genişletmek için tıkla... Eve geçince fotoğraf atayım sadece iki seçenek var. Hououin Kyouma dedi: BIOS ekraninda vt-D diye secenek yok mu? Onu enabled yapacaksin. Genişletmek için tıkla... Yok öyle birşey
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 22 Ocak 2024 #4 Furkan Emir Yılmaz dedi: Yok öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Intel virtualization Technology veya vt gibi terimler yok mu? Yoksa gorev yoneticisinden acik olup olmadigini kontrol et. Son düzenleme: 22 Ocak 2024
Furkan Emir Yılmaz dedi: Yok öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Intel virtualization Technology veya vt gibi terimler yok mu? Yoksa gorev yoneticisinden acik olup olmadigini kontrol et.
Furkan Emir Yılmaz Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #5 Furkan Emir Yılmaz dedi: Eve geçince fotoğraf atayım sadece iki seçenek var. Yok öyle birşey Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: BIOS ekraninda vt-D diye secenek yok mu? Onu enabled yapacaksin. Genişletmek için tıkla... Al böyle kk Hououin Kyouma dedi: Intel virtualization Technology veya vt gibi terimler yok mu? Yoksa gorev yoneticisinde acik olup olmadigini kontrol et. Genişletmek için tıkla... Kapalı Resmi nasıl atıcam dosya büyük diyor Son düzenleme: 22 Ocak 2024
Furkan Emir Yılmaz dedi: Eve geçince fotoğraf atayım sadece iki seçenek var. Yok öyle birşey Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: BIOS ekraninda vt-D diye secenek yok mu? Onu enabled yapacaksin. Genişletmek için tıkla... Al böyle kk Hououin Kyouma dedi: Intel virtualization Technology veya vt gibi terimler yok mu? Yoksa gorev yoneticisinde acik olup olmadigini kontrol et. Genişletmek için tıkla... Kapalı Resmi nasıl atıcam dosya büyük diyor