U user7456 Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 54 24 Nisan 2021 #11 RainbowwOnSky dedi: Hangi amaçla kullanıldığına göre değişir. Oyun içinse çok yetersiz. Gündelik kullanıma yeter. Genişletmek için tıkla... Asphalt 9 , Gta 4 ve Outlast gibi oyunları gayet iyi kaldırıyor.
RainbowwOnSky dedi: Hangi amaçla kullanıldığına göre değişir. Oyun içinse çok yetersiz. Gündelik kullanıma yeter. Genişletmek için tıkla... Asphalt 9 , Gta 4 ve Outlast gibi oyunları gayet iyi kaldırıyor.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #12 O sisteme Windows 10 olmaz 8.1 kurun.
john wicks Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 519 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #13 ArdaBabba33 dedi: Sistem size göre nasıl diye sordum. Asphalt 9: Legends, Outlast ve GTA 4 gibi oyunları gayet iyi kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun için yetersiz u nesil işlemci ve RAM bozuyor.
ArdaBabba33 dedi: Sistem size göre nasıl diye sordum. Asphalt 9: Legends, Outlast ve GTA 4 gibi oyunları gayet iyi kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun için yetersiz u nesil işlemci ve RAM bozuyor.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 24 Nisan 2021 #14 ArdaBabba33 dedi: Asphalt 9 , Gta 4 ve Outlast gibi oyunları gayet iyi kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle oyunlar sistem isteyen oyunlar mı?
ArdaBabba33 dedi: Asphalt 9 , Gta 4 ve Outlast gibi oyunları gayet iyi kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle oyunlar sistem isteyen oyunlar mı?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.968 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 24 Nisan 2021 #15 Bana tek düşük gelen RAM ve ufakta olsa bi SSD depolama.
U user7456 Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 54 24 Nisan 2021 #16 RainbowwOnSky dedi: Öyle oyunlar sistem isteyen oyunlar mı? Genişletmek için tıkla... Yani, gayet iyi kaldırıyor.
RainbowwOnSky dedi: Öyle oyunlar sistem isteyen oyunlar mı? Genişletmek için tıkla... Yani, gayet iyi kaldırıyor.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 24 Nisan 2021 #17 ArdaBabba33 dedi: Yani, gayet iyi kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü sistem gereksinimleri yüksek olmayan oyunlar. Bu sistemle güncel oyunları oynayamazsınız. Sadece eski oyunları oynayabilirsiniz.
ArdaBabba33 dedi: Yani, gayet iyi kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü sistem gereksinimleri yüksek olmayan oyunlar. Bu sistemle güncel oyunları oynayamazsınız. Sadece eski oyunları oynayabilirsiniz.
U user7456 Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 54 24 Nisan 2021 #18 RainbowwOnSky dedi: Çünkü sistem gereksinimleri yüksek olmayan oyunlar. Bu sistemle güncel oyunları oynayamazsınız. Sadece eski oyunları oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten, sistem 2015 model, ayrıca sistemin fabrika sürümü Windows 10 o yüzden kullanıyorum Windows 10'u. Quantum9 dedi: Bana tek düşük gelen RAM ve ufakta olsa bi SSD depolama. Genişletmek için tıkla... Performans sorunum bulunmamakta.
RainbowwOnSky dedi: Çünkü sistem gereksinimleri yüksek olmayan oyunlar. Bu sistemle güncel oyunları oynayamazsınız. Sadece eski oyunları oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten, sistem 2015 model, ayrıca sistemin fabrika sürümü Windows 10 o yüzden kullanıyorum Windows 10'u. Quantum9 dedi: Bana tek düşük gelen RAM ve ufakta olsa bi SSD depolama. Genişletmek için tıkla... Performans sorunum bulunmamakta.
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #19 ArdaBabba33 dedi: Sistem size göre nasıl diye sordum. Asphalt 9:Legends, Outlast ve GTA 4 gibi oyunları gayet iyi kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eski oyunlar onlar.
ArdaBabba33 dedi: Sistem size göre nasıl diye sordum. Asphalt 9:Legends, Outlast ve GTA 4 gibi oyunları gayet iyi kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eski oyunlar onlar.
yunus ama lama Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Nisan 2021 #20 Aynı işemciyle ısı problemi yaşıyorum ( termal macun ve bakımlarını yaptım zaten bilgisayar konusunda yeterince bilgi sahibiyim) ama onun dışında gündelik kullanım için iyi sistem bir RAM takviyesi yapılabilir belki.
Aynı işemciyle ısı problemi yaşıyorum ( termal macun ve bakımlarını yaptım zaten bilgisayar konusunda yeterince bilgi sahibiyim) ama onun dışında gündelik kullanım için iyi sistem bir RAM takviyesi yapılabilir belki.