i5 520M GTX 1050 Ti Darboğazdan kurtulmak için ne yapmam gerek?

HamzaVural1

Centipat
Bilgisayardan pek anlamam. Sistem bilgilerim olarak
İşlemcim: i5 M520 2.40
RAM'lar: 2x4 DDR3 1600 MHz
Ekran kartım: 1050 Ti

Anakart markamı bulamadım üstünde yazan kodlar şunlar
HM55MAL2'tu
Bu bilgisayar donanımlarına göre değiştiriceğim parçalar neler olacaktır bu darboğazdan kurtulmak için Oyunlarda efsane kasma oluyor en basit oyunlarda bile.
Anakart ve işlemcimi değişecek. Değişicekse uygun yollu öneriliri söyler misiniz? benim hiçbir fikrim yok.

O işlemci kesinlikle darboğaz yapar ondan hemen bir kurtulun. i5-9300H kullanabilirsiniz diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin.
Laptop işlemcisi hocam. RAM, Ekran kartı kalsın FSP CMT110A 500W Kasa alın önce. Sonra X3440 işlemci ve ona uygun bir anakart alın. Yanına da 240 GB SSD tadından yenmez. Darboğaz olmaz, sistem 6 kat hızlanır.

Usta bütçen ne kadar. İşlemci dizüstü bilgisayar işlemcisi, ekran kartı GTX1050ti nasıl oluyor ben anlamadım. Yukarıdaki arkadaşta neye göre öneride bulunacak acaba merak ediyorum.
Kritik sorular:
1) Bütçeniz ne kadar?
2) İşlemcinizin tam modeli nedir. Kullandığınız işlemci söylediğiniz işlemci değil o kesin.

Laptop işlemcisi hocam. RAM, Ekran kartı kalsın FSP CMT110A 500W Kasa alın önce. Sonra X3440 işlemci ve ona uygun bir anakart alın. Yanına da 240 GB SSD tadından yenmez. Darboğaz olmaz, sistem 6 kat hızlanır.
X3440 iyi seçim olmuş hatta Ali amcada 7-6 dolardan başlıyor.650 Tİ BOOST , 750 Tİ gibi 2.el ilanlara mis gibi olur.

@FingoIfin Büyük ihtimalle, TurboX bilgisayar. 1. Nesil İ5 diye yutturmaya çalışılan mobil işlemci konuyor ve ona uygun Anakart ekliyorlar. Yani laptop anakartı da koyuyorlar. Lakin masaüstü olarak geçiyor. 1050 Ti gibi bir kart ekleyince şahane TurboX oluyor. O yüzden ekran kartını kurtarmak için yapılacak en uygun ve iyi değişikliği belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…