2 205817 Kilopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 135 Çözümler 1 4 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar elimde i5 540 var ve aşırı ısındığı için sistem gelmiyor ama bilgisayar çalışıyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar elimde i5 540 var ve aşırı ısındığı için sistem gelmiyor ama bilgisayar çalışıyor. Ne yapmam lazım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 4 Eylül 2023 #2 205817 dedi: Arkadaşlar elimde i5 540 var ve aşırı ısındığı için sistem gelmiyor ama bilgisayar çalışıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Açar açmaz görüntümü yok?
205817 dedi: Arkadaşlar elimde i5 540 var ve aşırı ısındığı için sistem gelmiyor ama bilgisayar çalışıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Açar açmaz görüntümü yok?
Krazher Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Hocam biraz daha bilgi verebilir misiniz? Eğer her şey yeniyse sürücü vb kurmayı deneyin ha sistem direk açılmıyorsa orayı bilemiyorum.
Hocam biraz daha bilgi verebilir misiniz? Eğer her şey yeniyse sürücü vb kurmayı deneyin ha sistem direk açılmıyorsa orayı bilemiyorum.
2 205817 Kilopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 135 Çözümler 1 4 Eylül 2023 #4 ReloadingData dedi: Açar açmaz görüntümü yok? Genişletmek için tıkla... Evet açar açmaz yok monitör de sarı ışık yanıyor eğer görüntü olsa mavi yanar ama başka işlemci takınca geliyor ekran Krazher dedi: Hocam biraz daha bilgi verebilir misiniz? Eğer her şey yeniyse sürücü vb kurmayı deneyin ha sistem direk açılmıyorsa orayı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Herşey yeni değil ya sadece o işlemci öyle başka takınca geliyor onda gelmiyor bi anda öyle oldu
ReloadingData dedi: Açar açmaz görüntümü yok? Genişletmek için tıkla... Evet açar açmaz yok monitör de sarı ışık yanıyor eğer görüntü olsa mavi yanar ama başka işlemci takınca geliyor ekran Krazher dedi: Hocam biraz daha bilgi verebilir misiniz? Eğer her şey yeniyse sürücü vb kurmayı deneyin ha sistem direk açılmıyorsa orayı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Herşey yeni değil ya sadece o işlemci öyle başka takınca geliyor onda gelmiyor bi anda öyle oldu