i5 6200U Laptopa RAM Önerisi

Skaapwagter

Decapat
Daha fazla  
İyi günler laptopuma yeni RAM takmak istiyorum hali hazırdanın dışında 1 slot yerim var ve sitedeki bilgileri okumama rağmen pek bir şey anlamadım tekrardan sormak istedim.

Görselde memory kısmından MHz değerini görüyoruz MHz x 2'den buluyoruz evet ama daha detayli anlatirsaniz sevinirim.

• Asus X555UQ
  • Intel Core i5-6200U CPU @ 2.30 GHz 2.30 GHz
  • 4 GB RAM
  • Ekranda Intel Graphics HD 520
Oluşturucu da Nvidia Geforce 940MX bulunuyor.

sizce hangi RAM'i almaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün bende i5-6200u ve GeForce 940M olan Laptopa 4gb DDR3L ram taktım. Şuan sıkıntı yok. 2. El olarak elden satın aldım.

4gb veya 8gb DDR3L 1.35v cl11 1600mhz ram al derim (2.el). Çünkü i5-6200u ya DDR3 1.5v 2gb RAM taktığımda Laptop 2gb RAM'i görmemişti. Altada benim CPU-Z Memory kısmını attım.

Son düzenleme:
4gb veya 8gb DDR3L 1.35v cl11 1600mhz ram al derim (2.el). Çünkü i5-6200u ya DDR3 1.5v 2gb RAM taktığımda Laptop 2gb RAM'i görmemişti. Altada benim CPU-Z Memory kısmını attım.Eki Görüntüle 353388

peki bide şöyle sorayım bilgisayar suan orjınal halınde ek hıcbırsey takmadım.
Mesela lolde sarj aletını takmadıgımda 40 fps alıyorum ortalam sarj aletı varken 130 u gordugum oluyor mınumum 90 a falan ınıyor. sen 4 gb ram aldım dedın eskıye kıyasla bılgısayarında gozle gorulur performans artısı oldumu acaba ? lol acıkken baska bırsey yapamıyorum cunku yapıyorum ama acayıp bır sekılde kasma problemım oluyor uygulamalar arası gecıste bıle 3-4 sanıye gecıkme yasıyorum bazen oyun donuyor gecıs yaptıgımda yanıt vermıyor kapatmak zorunda kalıyorum. Tavsiyen nedir sence almalımı

Şuan daha yeni taktım. Deneme fırsatım olmadı. Yani etkisi olur ama LOLde olur mu bilmiyorum.

peki hani biraz aşırıya kaçmış olucam belki ama rica etsem performans testi yapma olanağın varmı çünkü maddi açıdan inan boşa harcayamam o parayı. emin olmak istiyorum

Şuan daha yeni taktım. Deneme fırsatım olmadı. Yani etkisi olur ama LOLde olur mu bilmiyorum.

peki hani biraz aşırıya kaçmış olucam belki ama rica etsem performans testi yapma olanağın varmı çünkü maddi açıdan inan boşa harcayamam o parayı. emin olmak istiyorum
Hangi program veya oyunda test istiyorsan söyle boş olduğum zaman yaparım. Yarın yapabilirim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…