i5 6200U R7 M360 CS:GO ekran donması

297552

Hectopat
Makaleler
14
Bu sorunu bayağı bir araştırdım, birisi demiş masaüstü çözünürlüğün ile aynı olması lazım. Denedim işe yaramadı, driver demişler hem AMD hem laptopun kendi sitesinden indirip denedim, Windows'tandır dedim orijinal Windows 10 kurdum yine oldu, Revision OS geçtim bu sefer olma sıklığı azaldı ama yine oluyor.

Görüntü donuyor, 1 2 saniye sesler kesiliyor sonra ses geri geliyor ama görüntü sabit. Adrenalin yazılımı kurulu iken olduğu zaman ekran kartı çöktüğü bildirimi geliyordu.

Topluluk sunucusunda oluyor, botlarla oynarken oluyor hatta Dust 2'de ilk round gidiyor diğer Map'larda yine iyi. Farklı bir başlatıcı kodu da yok sadece -freq 75 komutu var ki bu komut olmadan da denedim yine oluyor. FPS açısından herhangi bir sorun yok. Her türlü 100 FPS üstü alıyorum, bu lanet sorunu nasıl çözebilirim?

Laptop;
  • i5 6200U.
  • 8 GB 1600 MHz.
  • 120x2 SSD.
  • AMD Radeon R7 M360 ekran kartı
Kendi ekranı 1080p fakat 1366x768 bir monitöre takıp oyunu 1024x768 75 Hz oynuyorum monitörün desteklediği şekilde.

Laptopun kendi driverında bile olmuyorsa yapacak bir şey yok bu AMD'nin kanser kart serilerinden.

Hayatımda gördüğüm en saçma kartlardan birisi ya cidden çekip alıp GPU'yu kıracağım az kaldı, kaldırmaması gereken oyunu kaldırıyor kaldırması gereken oyunu kaldırmıyor, bu sorun da bir tek CS de oluyor.

Hayatımda gördüğüm en saçma kartlardan birisi ya cidden çekip alıp GPU'yu kıracağım az kaldı, kaldırmaması gereken oyunu kaldırıyor kaldırması gereken oyunu kaldırmıyor, bu sorun da bir tek CS de oluyor.

Bende de R5 M430 var aynı çile bende de var. DDU ile silip yüklediniz değil mi laptop marka driverı?

Bende de R5 M430 var aynı çile bende de var. DDU ile silip yüklediniz değil mi laptop marka driverı?

Evet evet hatta tam olsun diye direkt format atıp bile denedim ama yok, sadece CS:GO'da oluyor garip şekilde, Minecraft'ta 12 13 saat AFK bırakıyorum kalktığımda bakıyorum hiçbir sorun yok, bir ara Valorant oynadım kaldırdığı dönemler hatırlıyorum günde 8 9 saat oynardım onda da hiç olmadı, sadece CS de oluyor çok garip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı