i5-6200U sistem Metro Exodus enchanted kaldırır mı?

Tareb091

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı olarak Intel HD Graphics 520 var.
İşlemci olarak Intel i5-6200U çift çekirdek var.
Takılı RAM 12 GB.

Metro'nun önceki 2 oyununu oynadıktan sonra bu oyun indirimdeyken aldım. Ama yüklemedim kaldırıp kaldıramayacığını bilemediğimden. Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim oynatırsa kaç FPS oynatır ortalama?

Kaç FPS vereceğini bilmiyorum ama ilk 2 oyunu kaldırdıysa Exodusuda kaldırır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM 12 GB olduğundan ve ekran çözünürlüğünü düşürsem ne kadar bir FPS artışı olur ortalama.

Hocam ramdan artmayabilir ama çözünürlüğü düşürürsen 4-5 fps artışı olabilir.

Hocam enchanted oynamayın bence grafikleri iyileştirilmiş sürüm FPS düşüklüğü yaratabilir.

Evet Burak1441 haklı. Benim attığım video zaten normal sürümü.

Hocam enchanted oynamayın bence grafikleri iyileştirilmiş sürüm FPS düşüklüğü yaratabilir.

Evet BURAK1441 haklı. Benim attığım video zaten normal sürümü.

DLC'leride diğer sürümünde oynayabilir miyim peki?

DLC'leride diğer sürümünde oynayabilir miyim peki?

Epic Games'ten almıştım oyunu Gold Edition aldım. Ve şu an kütüphanemde 2 farklı oyun var Metro Exodus ve enchanced. Normal olanında 1 eklenti yazısı var enchanced halinde ise 2 eklenti yazısı var normal halini indirirsem DLC'leri gene oynayabilecek miyim?(iyice detaylı yazayım dedim)

Son düzenleme:

Hocam o sürümde grafik iyileştirmeleri ve oynanışta iyileştirmeler var hikaye falan her şey aynı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…