İ5 6200U ve 920M sistemle Cryptotab yapılır mı?

crypotx

Hectopat
Daha fazla  
Elimde i5 6200U, GeForce 920M ekran kartı, 8 GB RAM var. Bu tarayıcıdan yarı ayarda Mining kasılır mı? PC'ye zarar verir mi? Soğutucum var. Biri 5 diğeri 4 fanlı: 5 fanlıyı bulamadım.

Dosya Ekleri

• 1_org_zoom.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde i5 6200U, GeForce 920M ekran kartı, 8 GB RAM var. Bu tarayıcıdan yarı ayarda Mining kasılır mı? PC'ye zarar verir mi? Soğutucum var. Biri 5 diğeri 4 fanlı: 5 fanlıyı bulamadım.

Mining yapabilirsiniz ancak tek olan şey laptopunuzu öldürmek olur.

2 GB ekran kartı ile mining mi yapılıyor

2 GB olması bir şeyi değiştirmiyor.
Ama tarayıcıdan yapıyor daha hafif olmazmı
Bilen yokmu?
Güncelleme:Cpu:%30 ile 50 arası kullanıyor.Sıcaklık 50 ile 60 arası

Son düzenleme:
Ama tarayıcıdan yapıyor daha hafif olmaz mı?
Bilen yok mu?
Güncelleme:Cpu:%30 ile 50 arası kullanıyor. Sıcaklık 50 ile 60 arası

Olmaz! Mining yapmak için en az 4 GB ekran kartına ihtiyaç vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapamazsınız.

2GB ekran kartıyla da mining yapılabilir. 4GB üstü diye bir kural yok. DAG önemli ve her kripto paraya göre değişmekte. Mesela 5GB ETH 4GB RVN ve ETC vs. DAG boyutu 2gb olan coinler var. Bunların en karlısı Vertcoin ama her borsada olmadığı gibi kazançlı da değil. Bence aklınızdan bile geçirmeyin imkansız bu sistemle. Yapsanız bile zararı olur yani o derece

Ama uygulama cpu kullanıyor ?
Olmaz! Mining yapmak için en az 4 GB ekran kartına ihtiyaç vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…