Oyunun optimizasyonunda bazı sorunlar olduğu söyleniyor, ama ben son gelen güncellemelerle birlikte o sorunların düzeldiğini umuyorum. Sizce 720p çözünürlükte ve en düşük grafik ayarlarında 30 FPS altına düşmeden akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?
Cevaplarınız için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum. Herkese iyi sosyaller dilerim.
Oyunun optimizasyonunda bazı sorunlar olduğu söyleniyor, ama ben son gelen güncellemelerle birlikte o sorunların düzeldiğini umuyorum. Sizce 720p çözünürlükte ve en düşük grafik ayarlarında 30 FPS altına düşmeden akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?
Cevaplarınız için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum. Herkese iyi sosyaller dilerim.
Cevaplarınız için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum. Herkese iyi Sosyaller dilerim.
Hocam 940M sanırsam 1030 tarzı bir kart. 4 VRAM'i var ve AC Unity zaten aman aman bir oyun değil. Minimumdakiler 30 FPS için yazılır genelde. Siz de rahat bir şekilde 40 FPS alırsınız. Bunların gözü 2K 120'ye alışık olduğundan zevk almazsınız diyor fakat AAA oyunlar için 40 FPS bence hayli zevkli. Sıkıntı yok yani.