Çözüldü i5 6200U ve GT 940M Bannerlord kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

mustafadr12

Megapat
Merhaba, Mount & Blade Bannerlord indirmek istiyorum fakat oyunun kaldırıp kaldırmayacağından pek emin değilim. Birkaç ay önce satın almayım bir crackli indireyim ona göre satın alayım dedim ama cracklide kaldırmadı. Aradan bayağı bir zaman geçti şu an belki oyun optimize olmuştur diye düşünüyorum. Sizce kaldırır mı?

i5 6200U işlemci.
GT940M ekran kartı.
Intel HD 520.
4 GB RAM.

( Ileri de RAM eklemeyi düşünüyorum )

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama tahminimce düşük-orta ayarlarda güzel ve akıcı oynayabilirsin.

2 3 tane olumsuz yorum geldi ama nedense bu yorum beni ümitlendiriyo
RAM eklemesi yapsanız dahi çok askerin bulunduğu savaşlarda FPS dropları ve donmalar yaşarsınız. İşlemciniz yeterli değil.
Onun farkındayım zaten ama yinede bir ihtimal diye dedim.

Üzgünüm ki minimum da dahil sistem oyunu karşılayamıyor.

İfadeler: kt2
Bu arada yeni aklıma geldi ben oynamıştım kendi 940M'li sistemimde. 20v20 savaşta 30 FPS üzeri alıyordum. Size ek olarak RAM'im 8 GB ve işlemcim farklı. O zamandan bu zamana kadar yeni güncellemeler aldı oyun optimizasyon artmıştır. Dediğim gibi Steam'dan alın olmazsa iade edersiniz.

Çok sağolun ama oyun 3 5 gb da değil yani. Beğenmezsen parası iade olayı çok güzel fakat drop sorunları olacaksa o kadar indirme de boşa gitmiş olacak hocam. Korsan olarak repack sürümünü indircem mecburi. Ona göre bi deneyeceğim. Olursa orjinalden devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…