i5-6200U ve GTX 940M sıcaklık değerleri nasıl?

Tithisa

Hectopat
Witcher 2 serisini bitirmişken Witcher 3’ü neden al mıyım dedim. 30-35 FPS civarı veriyor bana. Ekran kartı ve işlemci çalışma değeri %60 70 civarı çalışıyor derece olarak da 70-75 derece çalışıyor baktığım Benchmark'larda. Bir oturuşta 2 saat oynarım diye düşünüyorum. Sistemimi de aşağıya yazıyorum.

i5-6200U.
GTX 940M.
8 GB 1600 MHz RAM.

Peki bilgisayarım Witcher’da yanmıyorsa nasıl yanabilir ve hangi parça yanar?

Witcher 2 serisini bitirmişken Witcher 3’ü neden al mıyım dedim. 30-35 FPS civarı veriyor bana. Ekran kartı ve işlemci çalışma değeri %60 70 civarı çalışıyor derece olarak da 70-75 derece çalışıyor baktığım Benchmark'larda. Bir oturuşta 2 saat oynarım diye düşünüyorum. Sistemimi de aşağıya yazıyorum.

i5-6200U.
GTX 940M.
8 GB 1600 MHz RAM.

Peki bilgisayarım Witcher’da yanmıyorsa nasıl yanabilir ve hangi parça yanar?
Laptoplarda CPU sıcaklığı 90 derecelere kadar normal karşılanıyor diyebilirim, için rahat olsun sıcaklıklarında bir problem yok.

Mesela orta seviye olan i5 9300h model işlemciyi ele alalım, istediğin markanın istediğin modeline bakabilirsin 90 dereceye çıkmayan bir model bulursan tekrar konuşalım. Ryzen 5 3550h gibi işlemciler daha serin çalışıyor tabii ama yinede onlarda 70-75 derece ve üzerinde çalışıyor. (ben yanlış anlamışım pardon)

Mesela orta seviye olan i5 9300H model işlemciyi ele alalım, istediğin markanın istediğin modeline bakabilirsin 90 dereceye çıkmayan bir model bulursan tekrar konuşalım. Ryzen 5 3550H gibi işlemciler daha serin çalışıyor tabii ama yine de onlarda 70-75 derece ve üzerinde çalışıyor. (Ben yanlış anlamışım pardon)

70-75 Derece laptop için gayet ideal sen neyini beğenmedin bunun, en kötü termal macun yenilersin aşırı ısınma sorunu varsa; başka bir sebebi var ise ona da o zaman bakılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı