T Tikitaka Centipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 12 GB RAM var. Yukarıdaki sistem GTA V'i orta ayarlarda oynatır mı? Oynatirsa sabit FPS alıp düşüş yaşamamak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
12 GB RAM var. Yukarıdaki sistem GTA V'i orta ayarlarda oynatır mı? Oynatirsa sabit FPS alıp düşüş yaşamamak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 7 Haziran 2021 #2 Çok zor dostum en dusukte bile kasar.
esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 7 Haziran 2021 #3 Tikitaka dedi: 12 GB RAM var. Yukarıdaki sistem GTA V'i orta ayarlarda oynatır mı? Oynatirsa sabit FPS alıp düşüş yaşamamak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... 4 gb ram 2955u sistemde 30 fps alıyorum Korkmaz ahmet dedi: Çok zor dostum en dusukte bile kasar. Genişletmek için tıkla...
Tikitaka dedi: 12 GB RAM var. Yukarıdaki sistem GTA V'i orta ayarlarda oynatır mı? Oynatirsa sabit FPS alıp düşüş yaşamamak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... 4 gb ram 2955u sistemde 30 fps alıyorum Korkmaz ahmet dedi: Çok zor dostum en dusukte bile kasar. Genişletmek için tıkla...
Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 7 Haziran 2021 #4 Tikitaka dedi: 12 GB RAM var. Yukarıdaki sistem GTA V'i orta ayarlarda oynatır mı? Oynatirsa sabit FPS alıp düşüş yaşamamak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tikitaka dedi: 12 GB RAM var. Yukarıdaki sistem GTA V'i orta ayarlarda oynatır mı? Oynatirsa sabit FPS alıp düşüş yaşamamak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Rustler07 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Orta ayarlarda 30 fps alabilirsiniz.