Çözüldü i5 6200U Windows 11 desteği olmadığı için kurulum sırasında engel çıkartır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Volkan S

Decapat
Daha fazla  
RAM
12
SSD veya HDD modeli
Toshiba TR200
İşlemci
i5 6200U
Merhabalar. Bilgisayarım ASUS K555ub i5 6200U işlemci, 12 GB RAM, 240 GB SSD. Bilgisayarımda Windows 10 güncellemeleri ile TPM 2.0 etkinleştirildi. Windows 11 gereksinimleri için aracı indirip kurdum. İşlemci hariç bütün özellikler uygun. Ben de merak ederek Windows'un kendi sitesinden 11 ISO indirdim ve Rufus ile bilgisayara Dual boot olarak kurdum. Kurulumu yaparken karşıma hiçbir engel çıkarmadı. Bypass yapmama dahi gerek kalmadı. Normal bir şekilde kuruldu. Sürücüleri ve gereken ayarları yaptım. Güncellemeleri de alıyor. İşlemci desteklemediği için bana kurulum sırasında engel çıkarması gerekmez miydi? Ben kurdum şu an Windows 10 ve Windows 11'i aynı bilgisayarda geçiş yaparak kullanabiliyorum. Merak ettiğim neden işlemci için bana engel çıkarmadı? Bu şekilde kullanmam ilerleyen zamanda bir sorun teşkil eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam o işlemci mevzusu kalktı diye biliyorum ayrıca ben P6200 işlemcili milattan önceki laptopa W11 kurmuştum ve uzun bir sürede kullandım sıkıntı olmaz bence.

Hocam o işlemci mevzusu kalktı diye biliyorum ayrıca ben P6200 işlemcili milattan önceki laptopa W11 kurmuştum ve uzun bir sürede kullandım sıkıntı olmaz bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sadece TPM ve SB için bakıyor diye biliyordum. Gerçi ben SB açmayı unuttuğum halde kurdum.

Galiba tek TPM istiyor hatta o bile kalkmış olabilir kimse kurmuyor diye her şeyi açmıştırlar
Kimse komple umursamasa Microsoft yalvaracakta, ne zaman göreceğiz onu ? Daha stabil ve bloat olmayan sistem yapmalarını bekliyorum ancak o zaman tekrar geri dönerim Windows'a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…